gittigidiyor

Tivibu 4K Yayına Başlıyor!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Türk Telekom Grubu’nun televizyon yayıncılığı platformu Tivibu, 4K yayın teknolojisi dönemini başlatıyor. Tüm detaylar

tivibu.jpg
Tivibu veBeko ile yapılan işbirliği; TV’ye entegre modül kullanılarak tüm uyumlu Beko Ultra HD TV’lerde 4K yayınların izlenmesine olanak sağlıyor. Bu gelişmeyle, Türkiye’de ilk defa harici bir uydu alıcı ve kumanda olmadan, hızlı ve kolay kurulum ile 4K yayın kullanıcılara sunulmuş olacak.
İlk 4K yayınını lider TV üreticilerinden Beko ile yapan Tivibu, diğer TV üreticileriyle işbirliklerini sürdürecek. Tivibu,2016 yılında, her ay en az bir futbol karşılaşmasını 4K kalitesinde Tivibu izleyicileri ile buluşturacak ve dizi, film, belgesel gibi içeriklerde de 4K kalitesinde seçenekler sunacak.
4K içeriğin adresi Tivibu olacak

4K yayın izlemek isteyen kullanıcılara kolaylık sağladıklarını da belirten Dönmez, "Çok yakında Türk Telekom Grupmağazaları ve tekno marketlerde de Tivibu modüllerini kullanıcılarla buluşturacağız. Bu modülü alan kullanıcılarımız ekstra bir uydu alıcısına ihtiyaç duymadan Tivibu’yu izleyebilecek, kolay ve hızlı kurulum ile beraber 4K deneyimini yaşayabilecekler" dedi.
Markası ne olursa olsun, 4K uyumluluğuna sahip TV’lerin hepsine 4K yayınları ulaştırmayı hedeflediklerini belirten Çağrı Dönmez, 2016 yılında, her ay en az bir maçı 4K kalitesinde Tivibu izleyicileri ile buluşturmayı hedeflediklerini; dizi, film, belgesel gibi içeriklerde de 4K kalitesinde seçenekler oluşturacaklarını sözlerine ekledi.

fft99_mf5198017.Jpeg

2016-sonuna-dogru-tamamen-4k-yayina-gecebiliriz-h1445437001-9fd4d5.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst