gittigidiyor

TOGG T10X, İkinci Elde Yaklaşık 3 Katı Fiyatla Satışa Sunuldu

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
T10X'un teslimatları yapılmaya başlandı. Kısa süre önce yollarda yer almaya başlayan otomobil, daha şimdiden sıfır fiyatının üç katı fiyatına ikinci el ilan sitesinde satışa sunuldu. RTÜK, ilgili ilan hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde teslimatına başlanmıştı​


Geçtiğimiz günlerde teslimatına başlanmıştı


Çevrimiçi satışlar ve kura çekiminin ardından geçtiğimiz günlerde teslimatına başlanan T10X, ikinci el piyasasında şimdiden yer edinmeye başladı. Ön siparişe başvuran ve otomobili almaya hak kazanan bir kişi, aracını neredeyse kullanmadan satışa koydu.


İkinci el fiyatını görenler şaşırdı​


İkinci el fiyatını görenler şaşırdı


Habere konu olan söz konusu ilanda T10X'un fiyatı 3 milyon 500 TL olarak belirlendi. Aracın standart satış fiyatının 1 milyon 215 bin TL iken ikinci elde üç katı fiyatla satışa çıkarılması tepkilere neden oldu. Sosyal medyada da gündem olan ilan hakkında RTÜK tarafından inceleme başlatıldı.

RTÜK Başkanı Şahin açıkladı​


RTÜK Başkanı Şahin açıkladı


Yenişafak gazetesi, ilan sahibinin RTÜK Uzmanı Sadık Canyurt olduğunu öne sürdü. Bu haberin ardından Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, habere ilişkin sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulundu. Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'KESK Konfederasyonu’na bağlı Haber Sen Şube Başkanı Sadık Canyurt isimli çalışanımızın yerli ve millî gururumuz TOGG üzerinden akıl almaz bir fiyat manipülasyonuna giriştiği yönündeki haberler üzerine konu ile ilgili inceleme başlatılmıştır.'


TOGG'a zam gelecek mi?​


TOGG'a zam gelecek mi?


TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, zam konusuyla ilgili olarak sourlan bir soruya geçtiğimiz günlerde “Fiyatları pazar belirler. Bu fiyatlar belirlendiğinde dalgalanmalar olursa aşağı ya da yukarıya doğru biz bunlara uyacağımızı söyledik. Şu saatte Aralık ayındaki fiyatı belirleyemeyeceğim gibi, fiyat listemiz güncel olduğu sürece fiyatları aşağı ya da yukarı adapte edebiliriz. Aynı diğer üreticilerin yaptığı gibi” yanıtını vermişti.
 

sirius.77

Optimal Сasual Dating - Verified Ladies
Aktif Üye
Katılım
13 Eki 2021
Mesajlar
50
Tepkime puanı
11
Puanları
8
Yaş
44
Konum
Usa
2 ci sefer zam geldi haberler ögle en azında sıfır araca
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst