gittigidiyor

Tolga paniği

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2485447.jpg

Beşiktaş’a Tolga Zengin şoku... Sezon başında Trabzonspor’dan transfer edilen tecrübeli file bekçisinin, yaşadığı sakatlık nedeniyle Kayseri Erciyesspor deplasmanında forma giyip giymeyeceği belirsizliğini koruyordu. Doktorların yoğun tedavisi sonrası, maç saatinde görev yapmasına karar verilen Tolga, bu kez de karşılaşma sırasında talihsiz bir sakatlık yaşadı. Maçın ilk yarısında meydana gelen pozisyonda, dönen topu tamamlamak isteyen Vleminckx, yanlışlıkla Tolga’nın kafasına vurdu. Bu çok sert darbe sonrası Siyah-Beyazlı kaleci bir süre yerde kaldı. Tedavisinin ardından oyuna devam eden Tolga Zengin ilk yarıyı tamamladı.

Soyunma odasında başı döndü

Ancak devre arasında başı dönen, ağrı çeken ve kendini kötü hisseden deneyimli file bekçisi hastaneye kaldırıldı. Tolga’nın yerine Cenk kaleye geçerken, teknik patron Slaven Bilic, öğrencisinin son durumu hakkında doktorlardan detaylı bilgi istedi. Tolga’nın kontrollerine bugün İstanbul’da devam edilecek ve önümüzdeki hafta forma giymesinde bir sakınca olup olmadığına karar verilecek.

Oynamak istedi izin çıkmadı


Saha içinde yapılan tedavinin ardından oyuna devam etmek isteyen Tolga Zengin’in ilk yarının bitimiyle birlikte tekrar başı döndü. Tolga oyunda kalmak istese de, sağlık ekibi buna izin vermedi ve tecrübeli kaleciyi hastaneye gönderdi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst