gittigidiyor

Tom Clancy’s The Division Demo İndir – Hayatta Kalma Oyunu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
header.jpg


Tom Clancy’s The Division oyununun deneme sürümünü indirin. Günümüz New York şehrini esir alan bir salgında hayatta kalmaya çalışırken, The Division ajanı olarak insanları kurtarmak ve düşmanları yok etmek için savaşıyorsunuz.


the-division-441107.jpg



Hayatta Kalın ve Dünyayı Kurtarın

Ubisoft tarafından geliştirilen Tom Clancy’s The Division oyununun Demo sürümü resmen yayımlandı. Steam üzerinden indirilen deneme sürümünü bütün oyuncular indirip oynayabilir. Oyunun senaryosu kıyamet senaryosu şeklinde ilerliyor ve dünyayı esir alan salgın sonucu hayatta kalmaya çalışıyoruz.


Tom Clancy’s The Division oyununu satın almadan önce Demo sürümünü indirip oynayabilirsiniz. En çok beklenen oyunlardan birisi olan Tom Clancy’s The Division, malesef Türkçe dil desteğine sahip değil.
Tom-Clancy%E2%80%99s-The-Division.jpg

Oyunun Hikayesi

Tom Clancy’s The Division oyunu günümüz New York şehrinde geçiyor. Kara Cuma günü şehirde bir salgın yayılıyor ve insanlar ölmeye başlıyor. Su, gıda ve diğer temel ihtiyaçlarını karşılamak için insanlar kaosun içerisinde doğru sürüklenir. İnsanların bu salgınla mücadele ettiği bir dönemde hayatta kalmaya çalışıyor ve kahramanlık göstermeye hazırlanıyorsunuz.
The happy wheels demo Division ajanlarından birisi olarak göreviniz, insanları kurtarmak ve tekrar yeni umutlara kapılar açmak. Vahşi New York şehrinde hayatta kalmaya çalışmanın yanı sıra savaşmak zorunda kalıyorsunuz. Arkadaşlarınız ile birlikte şehir düşmanlardan kurtarmaya çalışıyorsunuz.

Tom-Clancy%E2%80%99s-The-Division-oyunu.jpg


Minimum Sistem Gereksinimleri



  • İşletim Sistemi: Windows® 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit sadece)
  • İşlemci: Intel Core i5-2400 veya AMD FX-6100, veya daha üstü
  • Bellek: 6 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 560 ile 2 GB VRAM (Güncel eşdeğer NVIDIA GeForce GTX 760) | AMD Radeon HD 7770, 2 GB VRAM veya üstü)
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 40 GB kullanılabilir alan





4.jpg



Tom Clancy’s The Division Demo Detayları

Lisans:Deneme Sürümü
Boyut:3,7 B
Dil:İngilizce
Versiyon:
İşletim SistemiWindows 7 ve Üzeri (64-bit)




tom-clancys-the-division-beta_0.jpg


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst