gittigidiyor

TomTom Map Share nedir?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
mapatomtom.jpg

Map Share teknolojisi, navigasyon cihazının modeline bağlı olarak, cihazdaki haritada değişiklikler yapmanıza veya harita değişikliklerini çevrimiçi bildirmenize imkan tanır. Bu değişiklikler rotanızı anında geliştirir ve ayrıca 21 milyon kişilik Map Share topluluğuyla paylaşılabilir.
Map Share topluluğundan aldığınız ÜCRETSİZ Günlük Harita Değişiklikleri, yoldaki daha dinamik ve sık yapılan aşağıdaki değişiklikleri içerir:


  • Değişen hız sınırları
  • Yeni sokak adları
  • Kapalı yollar
  • Yeni trafik yönleri
  • Değiştirilmiş dönüş sınırlamaları

Bu değişiklikleri bulup rapor eden ve hedefinize istenmeyen sürprizlerle karşılaşmadan ulaşmanıza yardımcı olan benzersiz TomTom Map Share topluluğunun yerel bilgisinden faydalanırsınız.
Her gün yeni değişiklikler ortaya çıkar ve haritanızı desteklemek için navigasyon cihazınızı istediğiniz sıklıkta bilgisayarınıza bağlamanız yeterlidir.
Cihazınızda harita değişiklikleri yapamıyorsanız, TomTom Map Share Reporter ile harita değişikliklerini çevrimiçi bildirebilirsiniz. Map Share Reporter'ı şu adreste bulabilirsiniz:tomtom.com/mapshare/tools.
TomTom Map Share topluluğu

Navigasyon cihazınızda harita değişiklikleri yapabiliyorsanız, TomTom navigasyon cihazınızda Harita düzeltmelerimenüsünü ilk kez kullandığınızda TomTom Map Share topluluğuna katılmanız istenir. Üyelik ücretsiz olup tek amacı her TomTom kullanıcısının başkalarınca yapılan harita değişikliklerini anında almasına imkan tanımaktır.1)
TomTom Map Share topluluğuna katılıp harita değişikliklerinizi diğer kullanıcılarla paylaşmaya karar verirseniz, değişiklikleriniz cihazınızı MyDrive Connect veya TomTom HOME'a her bağladığınızda tarafımıza iletilir. Aynı zamanda, harita üzerinde diğer TomTom kullanıcıları tarafından yapılıp bildirilen değişiklikler, doğrulandıktan sonra cihazınıza gönderilir.
… 1) TomTom; yazılım, aksesuar, harita ve başka içeriklere sahip cihazları etkin bir şekilde desteklemeye devam ettikçe 8.85 veya daha yüksek harita sürümüyle çalışan tüm cihazlar Ücretsiz Günlük Harita Değişikliklerini almaya devam eder.
8.85'ten önceki harita sürümlerini çalıştıran tüm cihazlar 12 aylık süre boyunca Map Share yamalarını almaya devam edecektir.
Zaman içerisinde, büyük hacimli Map Share değişiklikleri cihazın rota hesaplama performansını etkileyerek cihazı yavaşlatabilir. TomTom, günlük harita değişikliklerini bu etkiyi en aza indirecek şekilde sunmaya çalışmaktadır. Bunun gerçekleşmesi, haritanızın düzenli olarak güncellenmesiyle önlenebilir.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Apple-TomTom.gif

TomTom HOME'u nasıl yüklerim?

Not: Şu navigasyon cihazları HOME'a bağlanmaz: GO 1000 serisi, GO LIVE 800 serisi, Via serisi, Start 20 serisi, Start 60, Blue & Me TomTom 2, Sony XNV, TomTom Connect, GO 40, GO 50, GO 60, GO 400, GO 500, GO 600, Rider 400, Rider 40, GO 510, GO 610, GO 5000, GO 6000, GO 5100, GO 6100, Trucker 6000, START 40, START 50, START 60.
MyDrive Connect destek uygulamasını indirmek için tomtom.com/getstarted adresine gidin.
TomTom HOME uygulamasının nasıl indirileceğine ilişkin talimatlar için aşağıdaki listeden işletim sisteminizi seçin:
Windows 7/8/10
Windows Vista
Windows XP
Mac OS X
TomTom HOME ile sorun yaşıyorsanız veya TomTom Müşteri Desteği tarafından TomTom HOME uygulamasını yeniden yüklemeniz önerildiyse, ayrıntılı adımlar için aşağıdaki işletim sisteminize bakınız
Windows 8
Windows 7 ve Vista
Windows XP
Mac OS X
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
01334036-photo-untitled.jpg

Ömürboyu Harita Güncellemeleri nedir?


Ömürboyu Harita Güncellemeleri içeren bir navigasyon cihazı veya akıllı telefon uygulaması satın alırsanız ürününüzün ömrü boyunca* her yıl haritanızın 4 ya da daha fazla tam güncelleştirmesini indirebilirsiniz.
Ömürboyu Harita Güncellemeleri ekstra ücret ödemeden, ürün desteklendiği sürece kullanılabilir.
Harita güncellemeleri cihazınıza veya akıllı telefon uygulamanıza önceden yüklenmiş harita için mevcut olan tam güncellemelerdir. Haritanın coğrafi kapsamı ve özellik desteği orijinal sürüm ticari olarak kullanılabilir olduğu sürece bu sürümle eşleşmeye devam edecektir.nal
Bu sürümlerde yol ağı, adresler ve İlgi Çekici Noktalar ile ilgili kullanılabilir tüm güncellemeleri alacaksınız.
*Ömürboyu – Bu cihazın hizmet süresi anlamına gelir, yani TomTom'un cihazınızı yazılım güncellemeleri, hizmetler, içerikler veya aksesuarlarla desteklediği süreyi ifade eder. Bunlardan hiçbiri artık mevcut olmadığında cihaz ömrünün sonuna varmıştır. Akıllı telefon uygulamasının hizmet ömrü, TomTom'un bu uygulamayı güncellemelerle desteklediği süre anlamına gelir.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Uygulama güncellemeleri

Navigasyon cihazınızda her zaman en son TomTom uygulama sürümünün yüklü olmasını tavsiye ediyoruz. Bu, cihazınız için sunulmuş en yeni özellikleri ve iyileştirmeleri kullanabilmenizi sağlar. Daha fazla bilgi için bkz.Cihazımdaki yazılımı nasıl güncellerim?
Ücretsiz Cihaz Ömrünce Kullanılan Haritalar

Navigasyon cihazınızda Ücretsiz Cihaz Ömrünce Kullanılan Haritalar varsa, Avrupa haritanıza ürünün ömrü boyunca her sene 4 veya daha fazla tam güncelleme indirebilirsiniz. Harita güncellemelerini indirmek için Internet bağlantısı olan bir bilgisayarınız ve MyTomTom hesabınız olması gerekir. Daha fazla bilgi için, tomtom.com/lifetimemaps adresini ziyaret edin.
En Son Harita Garantisi

Aracınızı en güncel harita ile kullanmaya başlamanızı istiyoruz; bu nedenle navigasyon cihazınızı ilk kullandıktan sonra 90 gün içinde haritanızın yeni bir sürümü çıkarsa, o haritayı ücretsiz indirebilirsiniz. Yeni TomTom navigasyon cihazınızı hemen Internet bağlantılı bir bilgisayara bağlayarak 90 günlük En Güncel Harita Garantisinden en iyi şekilde faydalanın.
Not: Navigasyon cihazınız Ömürboyu Ücretsiz Harita Güncellemesi ile birlikte verildiyse, cihazın kullanım ömrü boyunca her zaman haritanızın daha yeni bir sürümünü indirebilirsiniz.
Daha fazla bilgi için bkz.

  • En Son Harita Garantisini kullanarak haritamı nasıl güncellerim? (MyTomTom)
    (GO 1000 serisi, GO LIVE 800 serisi, Via serisi, Start 20 serisi, Start 60, Blue & Me TomTom 2, Sony XNV, TomTom Connect)

  • En Son Harita Garantisini kullanarak haritamı nasıl güncellerim? (TomTom HOME)
    (diğer tüm cihazlar)
Map Share

Map Share teknolojisi, navigasyon cihazınızdaki haritada değişiklikler yapmanıza veya harita değişikliklerini çevrimiçi olarak bildirmenize imkan tanır. Cihazınızda yapılan değişikliklerin birçoğu, rotanızı hemen iyileştirir ve bunlar aynı zamanda 21 milyon kişilik Map Share topluluğu ile paylaşılabilir.
Map Share topluluğundan aldığınız ÜCRETSİZ Günlük Harita Değişiklikleri, yoldaki daha dinamik ve sık gerçekleşen değişiklikleri içerir:

  • Değişen hız sınırları
  • Yeni sokak adları
  • Kapalı yollar
  • Yeni trafik yönleri
  • Değiştirilmiş dönüş sınırlamaları
Harita Güncelleme Servisi

Her yıl yolların %15'e kadarı değişir. En iyi navigasyon deneyimini sürdürmek için haritanızın bu değişiklikler uygulanarak güncel kalması gerekir.
Bu sebeple TomTom, Harita Güncelleme Servisini oluşturdu. Harita Güncelleme Servisi, TomTom cihazınız için mevcut olan en doğru ve güvenilir haritaları almanın en iyi yoludur. Böylece, haritanızın yeni çıkan her sürümünü belli bir süre boyunca çok cazip bir fiyata alabilirsiniz. Daha fazla bilgi için tomtom.com/maps/map-update-serviceadresini ziyaret edin.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Navigasyon devi TomTom, ömür boyu ücretsiz canlı trafik bilgisi hizmeti ile GO 51 ve GO 61 cihazlarını duyurdu.

tomtom_logo.jpg

TomTom iki yeni navigasyon cihazı TomTom GO 51 ve TomTom GO 61’i tanıttı. 5 ve 6 inçlik dokunmatik ekrana sahip cihazların ikisi de yaşam boyu trafik sıkışıklığı bilgisi ve hız kameralarını ücretsiz sunacak
TomTom (TOM2), TomTom GO 51 ve TomTom GO 61‘in tanıtımıyla TomTom GO navigasyon cihaz yelpazaesini genişlettiğini duyurdu. Yeni Yaşam Boyu Dünya Haritaları ve Yaşam Boyu Hız Kameraları ile geliyor. Böylece tüm TomTom GO navigasyon cihazları, akıllı cep telefonları aracılığıyla, artık Yaşamboyu TomTom Trafik Bilgisi dahil olmak üzere çeşitli hizmetlere sahip olacaklar.
tomtom-yeni-navigasyon-cihazlari-tom-51-ve-tom-61i-duyurdu-73224-600x394.jpg

TomTom GO 51 ve GO 61 sırasıyla 5 ve 6 inçlik dokunmatik ekranlara sahipler.

TomTom kurucu ortağı ve Genel Müdürü Corinne Vigreux şöyle konuştu: “TomTom olarak sürüşlerdeki problemleri yok etmek ve her yolculuğu daha kolay hale getirmek istiyoruz. Bu nedenle ödüllü TomTom GO cihazlarını genişletiyor ve tüm ürünlerle birlikte Yaşamboyu Hizmetler sunuyoruz. Sürücülerin hizmetlerimize abone olmak veya son güncel haritalar için ödeme yapmak konusunda bir endişe duymalarına gerek yok. Amacımız trafik sıkışıklıklarını önlemek ve dünyanın neresinde olursa olsun ulaşmak istediğiniz yere sizi daha çabuk ulaştırmak.’’
Yaşamboyu Dünya Haritaları insanların hiçbir ekstra ücret ödemeden TomTom GO cihazları için dünyanın dört bir yanından gelen haritalar ile sürüş yapmalarını sağlar.
10 metre hassasiyetle trafik bilgisi
Yaşamboyu Hız Kameraları sabit ve mobil olmak üzere tüm hız kameralarının yerlerini sürücülerin bilmelerini sağlıyor. TomTom GO cihazları, sürücüleri müsait olur olmaz en hızlı rota hakkında uyarmak için gerçek zamanlı trafik bilgilerini rotalama teknolojisi ile birleştiriyor. TomTom Trafik bütün haritalanmış yolları kapsar ve dünyanın her yerinden ulaşan milyonlarca veri kaynaklarından gelen bilgileri birleştirir, böylece öylesine doğru trafik bilgileri sunar ki her yeni güncelleme ile 10 metreye kadar her trafik sıkışıklığının başladığı ve bittiği yeri tam olarak belirler.
The TomTom GO serisi şimdi altı cihaz sunuyor. Tamamıyla interaktif bir ekran, zumlama ve Tıkla&Git özellikleri ile Yeni GO 51 ve 61; TomTom GO 510 ve 610. TomTom GO 5100 ve 6100 ise Roaming ücretlendirmelerini önleyen SIM ve Datayı da içeriyor. Tüm bu yeni cihazlar zengin bir kullanıcı arayüzü, basitleştirilmiş kullanıcı etkileşimi ve 3D Haritalar içeriyor.
Günlük seyehati daha da kolaylaştırmak, daha hızlı ve basit bir navigasyon sağlamak için tüm TomTom GO cihazları ana menüde ‘Eve Sür/Drive Home’ ve ‘İşe sür/Drive to Work’ tuşlarına sahipler.
TomTom GO navigasyon cihazları, TomTom MyDrive ile uyumludur. Gerçek zamanlı trafik bilgilerini görmek, rotalarını planlamak ve varış noktalarını araçlarına binmeden TomTom GO’ya göndermek için sürücüler şimdi ilk defa akıllı telefonlarını, tabletlerini ve PC’lerini kullanabilecekler. Daha önce sunulan TomTom GO cihazları da basit bir yazılım güncellemesi ile MyDrive ile uyumlu olabiliyorlar.
Daha fazla bilgi için TomTom MyDrive sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst