gittigidiyor

TomTom’un 24 saat kalp atışı izleyen spor saati Türkiye’de

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
5826aa10c03c0e3d7840b6a7.jpg

[FONT=pt_sansregular]TomTom, spor saati serisi TomTom Runner’ı satışa sundu. 24 saat kalp atış hızını izleyen ve müzik dinlemek için 500’den fazla parça bulunduran Runner Serisi, 10-12 Kasım tarihlerinde düzenlenen İstanbul Maraton ve Spor Fuarı’nda tanıtıldı.

[/FONT]

[FONT=pt_sansregular]TomTom (TOM2) en yeni spor saatlerini 10-12 Kasım arasında düzenlenecek İstanbul Maraton ve Spor Fuarı’nda tanıtıyor. Tüm gün kalp atışını izleyen ve dünyanın ilk vücut analizi yapan akıllı bilekliği Touch ile birlikte spor saati modeli Runner Serisi’ni ilk kez İstanbul Maratonu’na katılacak sporseverler deneyimleyecek.
10 - 12 Kasım tarihleri arasında Aslı Çakır Alptekin Kapalı Atletizm Salonu'nda düzenlenecek Maraton Fuarı’nda katılımcılar Göğüs Numarası, Çip, Tişört ve Çantalarını alacaklar. Katılımcılar fuarda koşuda vücuduna ait tüm verileri görebileceği TomTom’un akıllı saatleri Runner Serisi ve aktivite bilekliğini de yakından inceleme fırsatı bulacak.



5826aa36c03c0e3d7840b6a9

TOMTOM TOUCH: BİLEKTEN VÜCUT ANALİZİ
TomTom, İstanbul Maraton ve Spor Fuarı’nda Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (IFA) tanıttığı yeni ürünlerini sergileyecek. TomTom’un ilk fitness takip cihazı olma özelliğini taşıyan aktivite bilekliği TomTom Touch adımlarla, uykuda ve tüm gün kalp atışlarıyla bilekten vücut kompozisyonunu analiz edebiliyor. Dünyanın ilk kas ve yağ oranını ölçen bilekliği olan TomTom Touch, aynı zamanda kalp atış hızını sürekli olarak ölçüyor. Touch kalori ve adım sayma gibi işlemlerin yanında aynı zamanda multisport özelliğiyle yapılan tüm spor aktivitelerinin takibini yapıyor. TomTom Touch Türkiye’de 699-749 TL’lik etiketle satışa sunuluyor.
TOMTOM RUNNER: KOLUNUZDAKİ SPOR KOÇU
Farklı renkte kayışlarla alınabilen TomTom Runner, 7/24 aktivite takibi yaparak mesafeyi, hızı, adımları, yakılan kaloriyi ve aktif geçen süreyi gösteriyor. Runner, koşu, bisiklet, yüzme veya spor salonu aktivitelerinde kullanılabiliyor. GPS çalıştığında bile 11 saatlik batarya ömrü sunabilen Runner, yarış modunda verileri önceki performansınızla karşılaştırıyor. Spor salonunda bile yürüyüş bandında en gerçekçi verileri sunuyor. Runner, koşu aplikasyonuna wireless bağlantısıyla veri aktarabiliyor. 40 metrelik sugeçirmezlik özelliğine sahip Runner’ı farklı bilek boylarına gore kayışlarla almak da mümkün. Ultra ince tasarımıyla spor sırasında konfor sunarken tek tuşla kontrol dikkatin her zaman sporda olmasını sağlıyor. Ayrıca otomatik olarak uyku düzenini de takip ediyor.



5826aa50c03c0e3d7840b6ab

TomTom Runner’ınfiyatı 699 TL.
TOMTOM RUNNER CARDIO: BİLEKTEN NABIZ TAKİBİ
TomTom Runner Cardio, TomTom Runner’ın tüm özelliklerine ek olarak dahili kalp hızı monitörüyle geliyor.



Fiyatı 949 TL.
TOMTOM RUNNER CARDIO + MUSIC
TomTom Runner ve Runner Cardio’nun tüm özelliklerine ek olarak 3 GB’lık dahili depolama ile sunuluyor. 3 GB’lık depolama kullanıcılara 500’den fazla şarkı yükleme imkanı veriyor. Yani sporcuları artık koşu sırasında telefontaşımaktan kurtarıyor.
Fiyatı 1199 TL.



5826aa76c03c0e3d7840b6b0

TOMTOM RUNNER CARDIO + MUSIC + HEADPHONES
TomTom Runner Cardio + Music’in tüm özelliklerine ek olarak Bluetooth kulaklıkla sunuluyor. Kablosuz kulaklık yüzde 75 ses seviyesi ile 6 saatten fazla batarya ömrüne sahip. Kulaklık hem telefonunuz hem de Runner ile birlikte çalışabiliyor.
Fiyatı 1399 TL.
[/FONT]


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst