gittigidiyor

Toplam Steam Değerleri 421 TL Olan İki Oyun ve Bir de Ek Paket Epic Games Store'da Ücretsiz

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

İlk oyunumuz Steam fiyatı 371 TL olan Shadow Of The Tomb Raider Definitive Edition.​





Modern Tomb Raider üçlemesinin son halkası olan Shadow of the Tomb Raider ile Meksika'ya, Maya uygarlığının tam kalbine ve dünyanın kaderini etkileyecek antik gizemlere doğru bir yolculuğa çıkıyoruz. 372 TL değerindeki Definitive Edition paketine ayrıca oyun keyfinizi arttıracak üç DLC de dahil.

İkinci oyunumuz ise 50 TL fiyat etiketi bulunan Submerged Hidden Depths.​





Submerged Hidden Depths bileri gerek görselliği, gerekse de atmosferi ile tek kelimeyle büyüleyici bir dünyaya davet ediyor. Sular altında kalmış bir dünyanın gizemlerini keşfe çıktığımız oyunda savaşmak yok, aksine bu dünyayı alabildiğine güzelleştirmeye ve kurtarmaya çalışıyoruz.

Bu haftanın son hediyesi ise geçtiğimiz günlerde oynaması tamamen ücretsiz olan Knockout City için verilen bir DLC paketi.​


Bu haftanın son hediyesi ise geçtiğimiz günlerde oynaması tamamen ücretsiz olan Knockout City için verilen bir DLC paketi.



Tamamen kozmetik ögelerden oluşan bu ek paketin içeriği ise Kaiju Terror kostümü, Armadillo maskesi, Kaiju Claws eldivenleri, City Crusher pozu, Armadillo oyuncu ikonu ve Nuclear Fallout ekip logosu.


Unutmayın, bu teklifler kısa bir süre için geçerli olacak!​


Unutmayın, bu teklifler kısa bir süre için geçerli olacak!



Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition, Submerged Hidden Depth ve Knockout City'nin dolu dolu DLC paketi tamamen ücretsiz olarak bugün saat 18:00 itibariyle erişime açılacak. Oyunları bu tarihten itibaren 8 Eylül Perşembe saat 18:00'e kadar kütüphanenize eklerseniz tamamen sizin olacaklar ancak tarih geçtikten sonra oyunlara sahip olmak isterseniz hatırı sayılır bir miktarı gözden çıkartmanız gerekecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst