gittigidiyor

[Torrent Oyun] One Sole Purpose Full PC Tek Linkler + Torrent İndir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
One Sole Purpose Full Versiyon indir

One Sole Purpose Full PC Tek Linkler + Torrent Ücretsiz İndir



One Sole Purpose, aksiyon dolu muhteşem efektlere sahip bilim kurgu ve FPS tarzında bir oyundur.. Oyuncular bilinmeyen bir dünyada, unutulmaz bir savaş deneyimi sunuyor. Hikayesi kısaca şu şekilde; 3000 yıl boyunca uzayda yolculuk oldukça ileri bir seviyelere çıktı. Sizin isminiz Michael ve ünlü Sameer isimli mühendisin kardeşisiniz. Michael, kardeşinin son 6 yıldır kayıp olduğunu öğrenir. Hükümet Michaelın kardeşini gizli nedenlerle öldürmek ister. İlk başta buna anlam veremesede Michael da kardeşi gibi olağan dışı şeyleri görmeye başlar... Oyun sürümü ve kurulum işlemleri hakkında merak ettiklerinizi konunun devamında bulunan açıklama kısmında bulabilirsiniz .




- MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ -

İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core 2 Quad Q6600 or AMD equivalent
Bellek ( RAM ): 2 GB RAM
Ekran Kartı: GTX 750 Ti
DirectX: Sürüm 12
Boş Harddisk Alanı: 32 GB Boş Alan



ÇOK ÖNEMLİ NOT

Oyun sürümü CODEX grubuna aittir. Oyunun tüm içeriğine sahip olmak için sırasıyla aşağıdaki adımları uygulayın

1- Ana Oyun İndirme Linklerinden Ana Oyunu indirip kurmanız yeterlidir.

Kurulum ile ilgili tüm açıklamaları indirdiğiniz RAR dosyalarının içerisinde bulabilir aklınıza takılan soruları alt taraftaki yorum kısmına yazarak bizlere sorabilirsiniz.


ANA OYUN İNDİRME LİNKLERİ

TurboBit indir


HitFile indir


Torrent indir



Boyut: 12 GB
Virüs Taraması: Weproot / Temiz

One Sole Purpose Full Tam indir
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst