gittigidiyor

(Torrent) Oyunları hakkında gelişen haberler

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Star Wars: Episode Torrent indir


SWE7TFABox49ccf.png


Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
Torrent İndir | Hızlı İndir | 1080p | Türkçe Altyazılı

filmturu.png
Aksiyon, Macera, Fantastik
filmsure.png
135 Dakika
filmimdbpuan.png
8,4/10
filmyonetmen.png
J.J. Abrams
filmdil.png
Türkçe Altyazılı
filmboyut.png
2.66 GB
filmcikistarihi.png
17 Aralık 2015


filmden.kareler.png


YkgZyD.jpg


8ZYROd.jpg


m62Ab2.jpg


D27g1y.jpg


a3zrvd.jpg


j3ybMg.jpg


E8P9LD.jpg




filmin.konusu.png


Star Wars: Güç Uyanıyor (Yıldız Savaşları 7) filminde bu seriye yeni katılan Rey ve Finn karakterlerinin çevresinde şekillenen, Karanlık Taraf olan İlk Düzen'den (First Order) kaçarak hayatta kalma ve droid BB-8'e verilen gizli görevi yerine getirme öyküsü, Güç'ün yeni sahibine seslenmesiyle de farklı bir boyut kazanıyor. Baş karakter rollerinde oyuncular Daisy Ridley ve John Boyega'yı gördüğümüz filmde serinin fenomen karakterleri de geri dönüyor.

Kadrosunda Ridley ve Boyega'nın yanı sıra ayrıca Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Gwendoline Christie, Adam Driver'ın da yer aldığı filmin orijinal kadrosunda bulunan Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Peter Mayhew de bu filmle birlikte geri dönüyor. Lucasfilm'in yapımcılığında hayata geçirilen yapımın yönetmen koltuğunda bu sefer J.J. Abrams oturuyor. Senaryo ise Lawrence Kasdan & J.J. Abrams ve Michael Arndt'a ait.



filmoyuncular.png


capture-20160323-1803053f884.png




filmfragmani.png




Star_Wars_The_Force_Awakens_logo.svg49e84.png



directefe.png

Star.Wars.Episode.VII.The.Force.Awakens.2015.1080p.BluRay.H264.Türkçe.Altyazılı - [torrent-oyun.com].rar

Star Wars: Episode Torrenti indir




  • İşlemci : Intel(R) Pentium(R) CPU G2020 @ 2.90GHz
  • RAM : 4GB - DDR3 - 1333 MHz
  • Ekran Kartı : AMD Radeon HD 5450 1GB DDR3 64bit
  • Bağlantı : 16 MBps - TTNET Ultranet Limitsiz
  • İşletim Sistemi : Windows 8.1 Pro - 64 Bit
  • Konsol : Olm Aranızda Para Toplayıp PS3 Alın Bana La. Hayırlı Bi İş İçin Lazım :D
  • Anakart : ASUSTeK COMPUTER INC.H61M-K(Rev X.0x)
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Efsane serinin rekorlar kıran filmi Star Wars 7: The Force Awakens, Torrent sitelerinde indirilebilir hale geldi. Korsana yenik düşen Star Wars 7, Torrent ile de rekor kıracak gibi.

star-wars-the-force-awakens.jpg


Sinemalarda 2 milyar dolardan fazla kazandıran rekor film Star Wars: The Force Awakens, uzun sürelik bir dönemden sonra korsan raflarındaki yerini de aldı. Filmin resmi olarak indirilmeye açılma tarihi 1 Nisan.

Blu-Ray sürümü ise 5 Nisan’da piyasaya çıkacak ancak DVD baskıları gerçekleştiği için, sızıntının da gerçekleşmesi gecikmedi. Star Wars 7 Blu-Ray Torrent olarak çıktı.

star-wars-7-torrent-blu-ray.jpg


Star Wars 7 Torrent çıktı
TorrentFreak raporlarına göre Star Wars: The Force Awakens Torrent, çıkışını yaptığı andan sonraki 12 saatlik dilimde, 250 bin kişi tarafından indirildi. Haliyle Pirate Bay ve Kickass gibi Torrent siteleri de bu işin başını çekiyor.




Buna en yakın olan film, geçen sene toplamda 46 milyon Torrentindirilmesi ile birlikte Interstellar. Film, her 12 saatte 250 bin indirilme sayılarına ulaşmıştı. Ancak bu gidişle Star Wars’un, Torrent için de rekor kırması beklenebilir.




DRM koruması ve uyarılara rağmen gerçekleşen bu olayda Disney’in maalesef yapabileceği pek bir şey yok. Filmin İnternet’ten geri çekilmesi yapılamayacağı için, belki piyasaya erken sürülme işlemi yapılabilir.

Ancak illegal yolların filmin satışlarına vereceği zarardan tamamen kaçmak pek mümkün olmayacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst