gittigidiyor

Total Uninstall Pro 6.4.0 TR | Katılımsız

pusat22

Aktif Üye
Katılım
4 Kas 2013
Mesajlar
42
Tepkime puanı
0
Puanları
6
Yaş
38
Konum
savaştepe
5BDcRuG.png


gx0M1iZ.png


Total Uninstall bilgisayarınızdaki program yükleme işlemlerini takip ederek analiz eden ve kaldırma işlemlerini çok daha detaylı olarak yerine getiren kullanışlı bir programdır.

Normalde Windows'un kendi program kaldırma işlevi programların tüm kalıntılarını silmeyebilmekte. Program Files ve Belgelerim dosyalarındaki kalıntılar, kayıt defteri girdileri gibi öğeler çoğu zaman kaldırma işlemlerinden sonra silinmeyerek bilgisayarınızı zamanla çöplüğe çevirmekte ve yavaşlatmaktadır.

Total Uninstall bu durumu önlemek için programlar yüklenirken programların bilgisayarınızda yaptıkları değişiklikleri gözlemler ve kayıt altına alır. Programı
Total Uninstall yardımıyla kaldırdığınızda ise bilgisayarınızı bu ilk konuma geri döndürebilirsiniz.

Total Uninstall'ın normalden çok daha detaylı kaldırma işlemi programların en küçük kalıntılarını bile sisteminizden temizlemektedir. Bu nedenle normal kaldırma işleminden biraz daha uzun sürmektedir.

Genel Özellikleri:
* Kurulum sırasında kayıt kütüğü ve dosya sistemi değişikliklerini izler.
* Program kaldırma (uninstall) izleme aracı sunar.
* Değişiklikleri ortaya çıkarmak için arama yapabilir.
* Tekrar başlatma olmaksızın askıda olan dosya işlerini gösterir.
* Değişiklikleri istatiksel olarak gösterebilir.
* Kullanıcı ayarları değişikliklerini ortaya çıkartabilir.
* Kullanıcı tanımlı programları kurar ve kaldırabilir.

R92D0lG.png

Uploaded Download -- Turbobit Download -- Boyut: 21.0 MB​
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst