gittigidiyor

Trabzonspor - Antalyaspor | Muhtemel 11'ler

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
29 Aralık 2013 Pazar

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde Trabzonspor evinde Antalyaspor'u ağırlıyor.


vzt8h.jpg

Spor Toto Süper Lig'de son 3 haftada 1 puan alabilen Trabzonspor, kötü geçen döneme rağmen yarın sahasında oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçında yenilmemesi halinde son 2 sezondan daha çok puanla devre arasına girmiş olacak.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında ilk yarıyı 24 puanla kapatan Trabzonspor, bu sezon aynı puanla girdiği son haftada Medical Park Antalyaspor karşısında beraberlik veya galibiyet alması halinde son 3 sezon içerisinde en fazla ilk yarı puanını elde edecek.

ANTALYASPOR İLK PEŞİNDE

Lig tarihinde hiç galibiyet elde edemediği Avni Aker Stadyumu'nda bordo-mavililerle karşılaşacak kırmızı-beyazlı ekip, rakibiyle deplasmanda 18 kez karşı karşı karşıya geldi.

Avni Aker Stadyumu'nda bordo-mavili takıma 10 maçta mağlup olan Medical Park Antalyaspor, 7 kez de berabere kaldı. Kırmızı-beyazlı ekibin rakibini deplasmanda yendiği tek maç Avni Aker Stadyumu'nda değil, 1998-1999 sezonunda tarafsız saha olarak Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynandı. Bu maçta ve kırmızı-beyazlı takım, Fazlı (2) ve Kamil'in golleriyle rakibini 3-2 mağlup etti.

Stat: Avni Aker

Saat: 16:00

Hakem: Hüseyin Göçek

MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Onur, Bosingwa, Mustafa, Bamba, Aykut Demir, Zokora, Adrian, Olcan, Yusuf, Malouda, Henrique

Antalyaspor: Hakan, Koray, Emre, Musa, Vederson, Serkan, Zeki, Uğur, Emrah, Murat, Diarra
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst