gittigidiyor

Trabzonspor, Monaco’ya 10 kişiyle diş geçiremedi

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilciniz Trabzonspor H Grubu 3. maçında Fransa ekibi Monaco’ya 3-1 mağlup oldu. Bordo mavililer avantaj elde etmek için gittiği Fransa’da istediğini alamadı.

Maçın hemen başında 11. dakikada Maxi Gomez’in rakibine doğru yerdeyken attığı tekme sonrası hakem VAR incelemesi sonucu kırmızı kart verdi.

Çok erken bir kırmızı kartla 10 kişi kalan Trabzonspor 3 dakika sonra Ben Yedder’in attığı golle 1-0 geriye düştü ve şoka girdi.

DEVREYE 2-0 GERİDE GİRDİ
İlk yarı golün ve 10 kişi kalmanın etkisiyle oyundan iyice düşen Trabzonspor 45’te yine Ben Yedder’in penaltı golüyle soyunma odasına 2-0 geride gitti.

İkinci yarıya umutlu çıkan Karadeniz ekibi 55’te Monaco’nun Axel Disasi’nin attığı 3. gole de engel olamadı. Deplasmanda 3 farklı geriye düşen Abdullah Avcı’nın takımı son bölüme hayal kırıklığı ile girdi.

Oyuna sonradan dahil olan Bakasetas’ın ceza sahası dışından 72. dakikada attığı golle farkı 2’ye indiren Trabzonspor Monaco’dan puan çıkaramadı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor grupta ilk 3 maçtan sadece 3 puan çıkarabildi. Monaco ise puanını 6’ya çıkararak grup liderliğini aldı. Trabzonspor gruptaki sonraki maçta 13 Ekim’de Monaco’yu evinde ağırlayacak.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,082
Tepkime puanı
467
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Burada bakalım bir şeyler yapabilecek mi Trabzonspor. İnşallah yanılırım ama zor görünüyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst