gittigidiyor

Trafik Cezaları 2017 Android Uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1455742042_trafik-cezalari-2016.jpg

Trafik Cezaları 2017 Apk indir
Trafik Cezaları 2017 apk android telefon ve tabletlerde çalışan 2017 yılına ait trafik cezalarının tümünü gösteren ve polis arkadaşlara görevlerini yapabilmeleri için her türlü yardımı sağlayan uygulamadır. Genelde polis arkadaşların sık sık kullanacağı uygulamada ehliyete el koymadan tutun araç bağlamaya kadar tüm bilgiler bu uygulamada yer almaktadır.Polis olmayan arkadaşlar için ise bir referans niteliğinde olan bu uygulamada tüm 2016 trafik ceza ücretleri yer almaktadır. Her şöförün telefonunda olması gereken bir uygulama diyebilirim.





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst