gittigidiyor

Trafikte yaya kıyımı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Bu haberleri yazmak ve görmek çok üzüntü veriyor bizlere....TÜV denen bir nesne var oluşu bile lüzumsuz ne yaptığı belli olmayan bizleri tamamen para tuzağına sürükleyen bir Kuruluş neye yarıyor nasıl çalışıyorlar hala bugüne kadar anlamış değilim,kimse de anlamıyor....Vizeye gidenlere ecel terleri döktüren bir yapı,bu böyle mi olmalı..? Araç sahipleri istemeye istemeye gidiyorlar....Ne oldu 2 Araç teknik sorunlu olarak kalabalığa daldı 50 ye yakın ölü bir o kadar da yaralı insanımız....İç İşleri bakanlığına mı bağlı bilmiyorum ,karayollarına mı bağlı bu TÜV lere bir an evvel el atılıp acil çeki düzen verilmeli ve para tuzağından evvel insan sağlığına ve emniyetine önem veren bir yüze kavuşturulmalıdır....

Mardin'in Derik ilçesinde tır ile 2 aracın karıştığı kazada, yaralılara müdahale eden ekiplere bir başka tır çarptı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, freni patlayan tırın kalabalığın arasına girdiğini söyledi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kaza yerinden yaptığı açıklamada, hayatını kaybedenlerin sayısının 20'ye çıktığını açıkladı. Kazada 26 kişi de yaralandı.
"Maalesef bugün trafik kazaları açısından boğazımızın düğümlendiği gün oldu" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin Derik’te aynı yerde üst üste 2 tır kazasının yaşandığını, tüm ekiplerin seferber edildiğini kaydetti.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Derik ilçesinde peş peşe meydana gelen iki ayrı tır kazasıyla ilgili Derik Cumhuriyet Başsavcılığı'nın adli tahkikat başlattığını duyurdu.
Bölgeye, takviye olarak çok sayıda AFAD, itfaiye, jandarma ve sağlık ekibi yönlendirildi.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,219
Tepkime puanı
497
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Gaziantep'in Nizip ilçesinde de benzer bir kaza oldu maalesef.
Başımız sağ olsun.



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst