gittigidiyor

Transfer müjdesi

eftt

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
s3pv0.jpg

31/08/13

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den transfer müjdesi...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 0-0 biten Eskişehirspor maçının ardından önemli açıklamalar yaptı. Sahanın zemininden şikayet eden Terim, sarı-kırmızılı taraftarlara transfer müjdesi de verdi.

Fatih Terim şunları söyledi:

"Değişen bir şey olmadı. Geçen sene de hem Bursa'da hem Eskişehir'de puan bırakmıştık. Oyun gitti geldi. 1 gol atsak her şey değişebilirdi. İkinci yarı daha ciddi pozisyonlar bulduk. İlk 3 haftada aldığımız bu sonuçlar pek alıştığımız bir şey değil. Güzel bir maç oldu, tek eksiği goldü. Üzerine koyarak gitmemiz gerekiyor. 17 Eylül'e kadar Galatasaray'ın kendi tavrını, tarzını ortaya koymamız lazım. Çok güzel bir hava ve iklim şartları varken oyuncuların ayakta duramayacağı çok kötü bir saha vardı. Daha ilk haftalarda sahalar bu şekilde olacaksa iki taraf için de kötü. Galatasaray transfer için uğraşıyor ve zamanımız da daralıyor. Çeşitli girişimlerimiz var. İnşallah istediğimiz oyuncuları alırız."

BURAK KONUSU
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bir gazetecinin "Burak Yılmaz'ı satmayı, Bruma'yı transfer etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Burak konusu epeydir devam ediyor ancak şu anda öyle bir niyetimiz yok. Öyle bir şey olursa paylaşırım. Bruma ile uzun zamandır görüşüyoruz. Görüşmeler sürüyor. Neticelenir ya da neticelenmez bilmiyorum. Bu hafta her şey belli olur. Belli bir mesafe kat edildi" diye yanıtladı.

"ZEMİN ZORLUYDU"
Bugün maçın oynandığı Atatürk Stadı'nın zeminin iki takım için de zorlu olduğuna değinen Terim, daha önce Eskişehir'de güzel zeminlere alıştıklarını ancak bugün zeminin zorlu olduğunu ifade etti. Terim, maçta sakatlanan Gökhan Zan'ın durumunun da yarın netlik kazanacağını bildirdi.

"ZORLU BİR KURA ÇEKTİK"
Bir gazetecinin "Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki grubunu nasıl değerlendireceksiniz?" sorusu üzerine Terim, şunları söyledi:

"Zorlu bir kura çektik. Real Madrid ve Juventus, bu şampiyonlar liginin iki şampiyonu. Kopenhag da sert bir takım. 15-17 günde buradaki görüntümüzün çok dışında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Oyuncularım daha fazla koşup mücadele edecek. Yüksek seviyeden oynayacaklar. Onu da başaracak takımımız. İlk turlarda güçlü rakiplerle karşılaşmazsanız daha sonra karşılaşacaksanız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

Terim, bir gazetecinin "Aynı zamanda A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörüsünüz. Milli Takım'da da zorlu bir süreç sizi bekliyor. Bunu nasıl değerlendireceksiniz?" sorusuna, "Çok büyük beklentiler içinde olmamak lazım. Ülkenin, Milli Takımı'na hiç yardım etmediği kadar yardım etmesinin en önemli zamanıdır. Hep birlikte bu işi en iyi şekilde geçireceğiz. Buradan benim büyük beklentim, Milli Takım'a Türk insanı yardım edecek" yanıtı verdi.

SNEİJDER: ENDİŞELENECEK BİR ŞEY YOK
Sneijder ise Eskişehirspor deplasmanında zor bir maç olacağını bildiklerini anlatarak, "Galibiyeti hak eden bir Galatasaray vardı. Son iki haftada 4 puan kaybettik ancak endişelenecek bir şey yok" dedi.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.