gittigidiyor

TRT 1'den Üç Yeni Dizi Geliyor!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Bunlardan ilki, 2021 yılının son aylarından itibaren çalışmaları devam eden Kara Tahta dizisi. Dizinin yönetmen koltuğuna, Poyraz Karayel, Suskunlar, Sen Çal Kapımı ve Masumlar Apartmanı gibi başarılı yapımların yönetmenliğini üstlenen Ender Mıhlar oturacak.​


Bunlardan ilki, 2021 yılının son aylarından itibaren çalışmaları devam eden Kara Tahta dizisi. Dizinin yönetmen koltuğuna, Poyraz Karayel, Suskunlar, Sen Çal Kapımı ve Masumlar Apartmanı gibi başarılı yapımların yönetmenliğini üstlenen Ender Mıhlar oturacak.



Dizinin yayın tarihi, konusu veya oyuncu kadrosu hala belirsizliğini koruyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Bir diğer dizi ise, Payitaht Abdülhamid yaratıcılarından Uğur Uzunok ve ekibinin senaryosunu yazacağı Balkan Ninnisi dizisi oldu.​


Bir diğer dizi ise, Payitaht Abdülhamid yaratıcılarından Uğur Uzunok ve ekibinin senaryosunu yazacağı Balkan Ninnisi dizisi oldu.



Dizi, TRT Dijital için hazırlanıyor. Henüz kamera arkası ve önünde yer alacak kadrosu bilinmiyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Son olarak yeni başlayacak olan Kasaba Doktor'u dizisinin yönetmen koltuğuna ise Arda Sarıgün oturacak. Babil, İçerde, Maraşlı ve Çarpışma gibi başarılı yapımlarda yönetmen/yardımcı yönetmen olarak yer alan Arda Sarıgün'ün yöneteceği dizinin senaryosunu ise Barış Erdoğan ve İlker Arslan yazacak.​


Son olarak yeni başlayacak olan Kasaba Doktor'u dizisinin yönetmen koltuğuna ise Arda Sarıgün oturacak. Babil, İçerde, Maraşlı ve Çarpışma gibi başarılı yapımlarda yönetmen/yardımcı yönetmen olarak yer alan Arda Sarıgün'ün yöneteceği dizinin senaryosunu ise Barış Erdoğan ve İlker Arslan yazacak.



Diğer dizilerde olduğu gibi henüz diziyle ilgili daha fazla bilgi yayınlanmadı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst