gittigidiyor

TrustPort Total Protection v 11.0.0.4619 Final

yunusbeen

Aktif Üye
Katılım
16 May 2011
Mesajlar
408
Tepkime puanı
1
Puanları
18
Yaş
38
Konum
Mersin
Web sitesi
www.pluginsustasi.com
86879294345471687083.jpg

TrustPort Total Protection 2011 - kötü amaçlı programlar, internet tehditleri ve kimlik hırsızlıklarına karşı bilgisayarınız için maksimum koruma. Program tüm erişim noktalarında virüslere ve casus yazılımlara karşı bilgisayarınızı korur. Tüm e-posta ve Web siteleri kötü amaçlı yazılım veya istenmeyen içeriği tespit etmek için kontrol edilir. şifreleme ile gizli veri ve artık kullanılmıyor hassas verilerin güvenli silme sağlar güvenilir koruma.
trans.gif

TrustPort Total Protection zararlı yazılım, online tehditler ve veri hırsızlığına karşı bilgisayarınızı korur. Karar TrustPort Total Protection, antivirus, antispam, firewall ve veri şifreleme içerir ve PC için tam koruma sağlar.
TrustPort Total Protection 2011 iki üst anti-virüs motoru AVG ve BitDefender kullanımı ile bilgisayarınızı virüslerden ve casus yazılımlardan korur. Tüm e-postalar ve Web siteleri tehlikeli ve uygunsuz içerik algılamak için kontrol edilir. Tüm hassas verileri güvenli bir şekilde korumak için veya kullanılmayan gizli dosyaları yok şifreli olabilir.
TrustPort Internet Security 2011 ana fonksiyonları:
• Anti-Virus ve Firewall
Programı algılamak ve internetten ya da çıkarılabilir depolama ortamı (USB flash sürücüler, CD / DVD sürücüler) bilgisayarı alabilirim tüm kötü amaçlı programlar blok tarama geleneksel ve sezgisel analiz kullanır. iki üst anti-virüs motoru kullanımı, AVG ve BitDefender, TrustPort mümkün dünyanın en iyi arasında zararlı yazılım tespit etmek.
• Web Protection
Web sayfası - virüs enfeksiyonlarının en sık kaynakları, böylece program internetten indirilen tüm dosyaları tarar. Otomatik veri ses ve video taranan olamayacağını akarsu gibi akımları tespit etmek mümkündür. Tipik bir phishing siteleri tespit edilir ve engelledi.
• E-posta Koruması
E-posta malware ve spam için taranır. popüler e-posta istemcileri, Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, Outlook Express ve Windows Mail entegrasyonu tamamlamak için Davetli. Ayrıca, seçilen herhangi bir müşteriden gelen tüm mesajları tarayabilir.
• Kişisel güvenlik duvarı
bilgisayar ve dış ortam arasındaki tüm iletişim kontrol edilir. yasal uygulamalar çoğunluğu tanınır ve Internet bağlantısı sağladı. Bilinmeyen ve şüpheli ekleri, ya da engellenen bazı durumlarda, bu izin vermek veya bunları engellemek önerilmektedir. TrustPort Total Protection 2011 güvenlik duvarı ayarları geniş bir yelpazede kullanılmaktadır.
• Şifreleme ve veri imha
Mevcut veri şifreleme için iki yöntem vardır. önemli veriler şifrelenmiş arşiv onları kurtarmak için yararlı güvenli yedekleme için, günlük kullanım için, onlar şifreli bir disk üzerinde olabilir. güvenli araç TrustPort DataShredder ile birlikte kullanılmaz hassas verileri yok etme fırsatı var.
• Ebeveyn Kontrolü
Program bloke edilebilir mesela, pornografik ve kumar siteleri için de istenmeyen Web siteleri, 13 kategoride tanır. Bireysel kullanıcılar belirli kategorilerdeki engelleme için kendi profil oluşturabilirsiniz.
• Disk yedekleme sistemi
Sisteminizi virüs ciddi hasar halinde, TrustPort Total Protection anti-virüs modülü ile bir disk yedekleme sistemi oluşturmanıza olanak sağlar. disk yedekten işletim sistemini yükledikten sonra, diğer cihazlar tarafından çıkarılmaz kötü amaçlı yazılım yok edebilir.
• Taşınabilir Antivirus
USB-stick için antivirüs Taşınabilir sürümü USB destekleyen herhangi bir bilgisayar üzerinde taşınabilir cihazlara aktarılması veri yanı sıra anti-virüs kontrol koruma sağlar.
Anahtar TrustPort Total Protection 2011 özellikleri:
Etkili bir antivirus ve antispyware •
• İnternet güvenliği ve izleme Web siteleri
• Akıllı Güvenlik Duvarı
• koruyun veri şifreleme
kullanılmayan verilerin • Güvenli imha
• E-posta Koruması
• Ebeveyn Kontrolü
veri taşıyıcıları • Otomatik izleme
• Otomatik güncelleştirmeler
Yazılım hakkında bilgiler:
Yıl: 2011
Başlık: TrustPort Total Protection
Geliştirici: trustport.com
Sürüm: 11.0.0.4619
Durum: Shareware
OS: Windows ® ALL
Dil itrefeysa: ML / Rusça
Tıp: anahtar

Download Fileserve
http://www.fileserve.com/file/9Q2KeeD
http://www.fileserve.com/file/GBhMBPn
http://www.fileserve.com/file/E4q6dFj
Download Uploaded
http://ul.to/z945x1p4
http://ul.to/ey56pprp
http://ul.to/hwnnl560

Download Wupload
http://www.wupload.com/file/15265585
http://www.wupload.com/file/15265663
http://www.wupload.com/file/15265666
Partlar Uyumludur Karışık İndirebilirsiniz..
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst