gittigidiyor

ts7500hd

tahir

Aktif Üye
Arkadaslar bende ts7500 var datada cok kesinti oluyo onere bilceniz bi yazilim varmi daha iyi cihaza bilgisayarla yazilim atmayi bilmiyorum flasla ata bilirim ancak

malik0109

Aktif Üye
data uydunuz hangisi dir data utelsat 21.6 olacakdır

osman

Aktif Üye
Eyer yapabiliyosan datayı batı 12.5 cevir data orda cok iyi canağı bir metrekadar hotbirdin sağına dönder 10 veya 15 santim aşağı ey bulursun

tahir

Aktif Üye
Data uydum w3 hotbirdin sagindaki hangi uydu arkadasim bende satlok sinyal bulucum var ama uzerinde 5,tane uydu yuklu insallah senin dedigin uydu yukludur uzerindede ayarlarim canagi

tahir

Aktif Üye
3ay once aldim ts7500 bi hafta once acmamaya basladi sifreli yayinlari hotbirddeki servise sordum suresi bitmis cipin diyo dovucektim adami dogru duzgun kullanmadim bide cihazi aynisindan arkadasta vardi onun cipini taktim sorun ortadan kalkti mecbur cip aldim baska servisten bu redline belaymis tam ya data kesinti yapip duruyo bi taraftan

osman

Aktif Üye
Ben bir senedir kulanıyorum hic cip deyiştirmedim bendede donma oluyodu datayı batı 12.5 e ayarladım donma kalmadı kto kanalı 11406v 27500 sinyali yüksektir

tahir

Aktif Üye
Osman kardes o dedigin data uydusu hangisi w3 degil diymi benim uydu ona ayarli zaten

osman

Aktif Üye
W3deyil verdiyim kanal ismine göre ayarla frekansıda vermistim w3 az sağında yanlız canağı 10-15 cm asağı ey

tahir

Aktif Üye
Anladim kardes ben o frekansi yeni uydu olarak receivere ekleyeyim ancak oyle ayar yapabilirim diymi kardes

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.