gittigidiyor

TTNET ve Next & NextStar işbirliğiyle tüm televizyonlar akıllı TV oluyor

cilginyurekli

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
1,560
Tepkime puanı
57
Puanları
48
Yaş
43
Konum
germany
TTNET ve Next & NextStar işbirliğiyle tüm televizyonlar akıllı TV oluyor
(TTnet Basın Bülteninden aynen alıntıdır.)

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in yeni dönem TV platformu Tivibu, Next & NextStar ile yaptığı işbirliğiyle yepyeni bir hizmet sunuyor. Next-Pandora cihazında yer alan Tivibu Smart TV uygulaması ile kullanıcılar zengin içeriğe ulaşabiliyor. Üstelik Tivibu Smart TV herkese ilk 3 ay hediye.

“Yeni Bir Müşteri Evreni: TTNET 360” vizyonu kapsamında hızlı internet erişim teknolojilerinin yanı sıra dijital ekosistemi büyüten çözümlerin bir parçası olmayı hedefleyen TTNET, kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak hizmetler sunmaya devam ediyor. TTNET, Argela ve Next & NextStar mühendislerinin ortak çalışması ile geliştirilen üstün özellikli hibrit uydu alıcısı "Next-Pandora" sayesinde TV'ler akıllı hale geliyor.

TTNET’in yeni dönem TV platformu Tivibu’nun Next & NextStar ile yaptığı işbirliğiyle hizmete sunulan “Next-Pandora” adlı hibrit kutu sayesinde artık internet ve uydu yayınlarını tek bir akıllı kutu üzerinden izlemek mümkün oluyor.

“Next-Pandora”, gelişmiş özellikleri sayesinde, internete bağlanabilme özellikleri olmayan televizyonlara, internetten yayın alma özelliği kazandırıyor. Böylece Tivibu Smart TV uygulamasıyla herkes Tivibu'nun TV izleme alışkanlıklarını değiştiren Durdur-İzle, Tekrar-izle özelliklerini kullanabiliyor; zengin Seç-İzle arşivi sayesinde yüzlerce film, dizi, belgesel, çocuk, müzik klibi ve daha pek çok dijital içeriğe istediği zaman ulaşabiliyor. Next-Pandora'nın Android tabanlı altyapısı sayesinde Youtube, Facebook gibi birçok uygulama da TV ekranına taşınıyor. Bu akıllı HD kutu, Wi-Fi bağlantısı, harici hard disk ile kayıt yapma imkânı gibi ek özellikler de sunuyor.

Kutuların içerisinden çıkan kartlarla birlikte kullanıcılara 3 ay Hediye Tivibu Smart TV kampanya kodu veriliyor. Tivibu kullanıcıları, kampanya kodunu, Tivibu ‘deki “Paketler” sayfasından “Tivibu Smart TV” paketini seçerek sayfada sağ üstte yer alan “Kampanya Kodum Var” butonuyla kampanya kodunu aktif hale getirebiliyorlar.

“Next–Pandora” kutusunun bazı önemli özellikleri:
• HD özellikli bir kutu olan “Next–Pandora” hem uydu hem de internet üzerinden yayın alabiliyor.
• Kutunun uygulama merkezi içerisinde Tivibu Smart TV uygulaması yer alıyor. Üstelik kullanıcılar kumandalarından Tivibu’ya özel tek bir tuş ile Tivibu SmartTV uygulamasına kolayca ulaşabiliyor.
• Özel olarak geliştirilen Android tabanlı uygulama merkezinde yer alan uygulamalara erişim sağlanabiliyor.
• Cihazın Wi-Fi bağlantısı bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar kablosuz ağlara bağlanabiliyorlar. Ayrıca herhangi ek bir kablolama gerekmiyor.
• “Next–Pandora”, "PVR Ready" adı verilen özelliğe sahip olduğundan harici bir hard disk bağlanması halinde kullanıcılarına kayıt imkânı da sunuyor.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence şirketi TTNET, yeni dönem vizyonu 360 doğrultusunda kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak ve renklendirecek çözümler sunmaya devam edecek.

Satışına Next bayilerinden başlanan Tivibu Smart TV uyumlu Next-Pandora çok yakında TTNET satış kanallarında da satışa açılacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst