gittigidiyor

Tüm Android Telefonlar İçin Bilgisayar Programı PC Suite Universal Windows ADB Driver

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
universal_windows_adb_driver_3.jpg


Markası ve modeli ne olursa olsun, Android’li bütün cihazları (telefon ve tablet) bilgisayara bağlamak ve dosya transferi yapmak için Universal Windows ADB Driver yazılımını kullanabilirsiniz.


Eğer kullandığınız telefon için özel olarak üretilen PC Suite veya benzeri bir program istediğiniz gibi çalışmıyorsa, kullanması zorsa, hata veriyorsa veya farklı problemler yaratıyorsa, Universal Windows ADB Driver programını kullanarak kolayca telefonu yönetebilir ve telefondan bilgisayara yada bilgisayardan telefona resim, video ve döküman gibi dosyaları rahatlıkla atabilirsiniz.
Telefonu bilgisayara bağlamak için USB kablosu kullanmanız gerekiyor.

universal_windows_adb_driver_2.jpg


universal-adb-driver-setup-success.png


İşletim Sistemi: Windows 10, Windows 8-8.1, Windows 7, Windows Xp, Vista
Lisans: Ücretsiz
Boyut: 16.27 MB

Universal Windows ADB Driver İndir
Universal Windows ADB Driver Alternatif İndirme Linki
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst