gittigidiyor

Türk Telekom Avea ve TTNET’te Büyük Değişim

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Türk Telekom’da büyük değişim yaşanırken Avea ve TTNET hizmetleri aniden durdu. Avea, TTNET ve Türk Telekom’da neler oluyor?

Avea ve TTNET sitelerinde online hizmetler bölümleri 25 Ocak gecesi dondurulurken sitelerde ziyaretçileri bakım mesajları karşıladı. Avea hat kullananlar kontör yükleme işlemleri yapamadılar, Avea ve TTNET internet sitelerinde online hizmetler bakıma alındı.
Avea ve TTNET kullanıcıları neler olduğunu anlamaya çalışırken gece yarısını biraz geçe Türk Telekom sitesinin online hizmetler bölümünde yeni bir logo belirdi. Online Hizmetler bölümü altında Türk Telekom Mobil, Türk Telekom İnternet ve Türk Telekom TV sekmelerinin oluşması dikkat çekti.
374176489389.jpg

Bir süre sonra, bu yeni sekmelere tıklayınca, Avea ve TTNET’in sitelerine yönlendirme yapılabilir hale geldi. Üç Şirketin Hizmetleri Tek Bir Platformda Türk Telekom, Avea ve TTNET geçtiğimiz yıllarda, yönetimlerini birleştirmiş ve dünyanın en büyük entegre şirketlerinden biri olacağını duyurmuştu.
2015 yılı sonrasında 2016’nın başlarında işaretler devam etmişti. Şu anda, Avea üzerinden lira yüklemek isteyen kullanıcılar, yeni bir arayüzle karşılaşıyor. Bu arayüzde Türk Telekom’un yeni logosu ve sayfa tasarımı da bulunuyor.

Yeni Türk Telekom logosu ancak dosya ismi Avea Logo
Avea hizmetleri artık Türk Telekom sitesindeSürpriz aslında yarın yapılacak Türk Telekom basın toplantısında açıklanacak. Yine de milyonlarca Türk Telekom şirketler grubu kullanıcısı, sabah uyandığında açıklamadan önce bu değişkiliği görebilecek. Detaylar ve resmi açıklamayı yarın sizlerle paylaşacağız. Yeni Türk Telekom logosu ve ilgili sayfaya buradan ulaşabilirsiniz…
375844182839400279.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst