gittigidiyor

Türk Yapımı Antivirüs Dev Secure Yayınlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
dev-secure-antivir%C3%BCs.png

Virüs ve Antivirüslerin dünyası hiç hız kesmeden devam ettiği gibi, artık bizim de
Türk Mühendislerimiztarafından geliştirilmiş bir Antivirüsümüz var. Dev Secureadında yayınlanan yeni Türk yapımı antivirüsün detayları haberimizde.

Türk Yapımı Antivirüs Dev Secure Neler Sunuyor ?

Kötü amaçlı yazılımlar ve virüslere karşı geliştirilen Dev Secure bizlere USB, CD ve kart girişlerini güvenlik kalkanı ile gerçek zamanlı olarak denetlemeye yarıyor. Tüm tehlikelere karşı müdahalede bulunduğu gibi, sizden gizli olarak hareket eden Autorun, Bittorrent ve Ceko gibi exe, virüs ve solucanları tespit ederek ya karantinaya alıyor, ya da tamamen kaldırarak tam koruma sağlıyor.

Malum bilgisayarınızı çalıştırdığınızda eğer internete bağlıysanız her zaman virüs ve trojan tehlikeleri ile karşı karşıya kalabiliyorsunuz. O yüzden her bilgisayarda mutlaka bir antivirüs olmasını takipçilerimize öneriyoruz. Ayrıca antivirüsleri yükledikten sonra süs olarak bırakmamak da gerekiyor. Ayda en az 1 kere "Tam tarama", haftada da 1 kere "Hızlı tarama" yapmanızı tavsiye ediyoruz.




Programın Özellikleri

❱ Tam Güvenlik Kalkanı

❱ Otomatik veya Manuel güncelleştirme

❱ CD virüs tespiti (CD üzerinden bulaşan CD Eject)

❱ Dışarıdan gelen tüm girişleri kontrol ederek varsa tehlike karantina veya imha eder. (Usb, Disket, microSD)

❱ Başlangıç Kontrolü (Virüs veya hata tespitleri)

❱ Tespit edilen virüslere anında müdahale

❱ Süre limiti olmadan kullanabilme

❱ Reklam virüslerine karşı özel koruma gibi pek çok özelliği içerisinde barındırıyor.




Eğer siz de Türk Mühendislerimiz tarafından yapılan Dev Secure isimli antivirüs programını indirip test etmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Açıkçası antivirüsün hızlı ve hafif çalışması en büyük artılarından bir tanesi bizce. Yerli olduğu için de geliştirilebilir olduğunun altını çizelim.


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst