gittigidiyor

Türkçe Dosya Kurtarma Programı – 7-Data Card Recovery Suite İndir Download

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1.2155.jpg


7-Data Card Recovery Suite programı ile silinen dosyaları kurtarabilirsiniz. Bilgisayarınızdan, harici disklerden, USB belleklerden, kameralardan, fotoğraf makinalarından, cep telefonlarından ve hafıza kartlarından silinen verileri kurtarabilirsiniz.


Silinen Dosyaları Kurtarma Programı

7-Data Card Recovery Suite programı Türkçe dil desteğine sahip olan harika bir dosya kurtarma programıdır. Hepsi bir arada bir veri kurtarma programı olan 7-Data Card Recovery Suite, hemen hemen her koşulda dosyaları kurtarır. Bu program ile yanlışlıkla silinen dosyalar, hasarlı veya biçimlendirilmiş sabit disk, kayıp / silinmiş bölüm, yerel disk, hafıza kartından, fotoğraf makinesinden ve cep telefonundan silinen fotoğraf, video ve diğer belgeleri kurtarabilirsiniz.

7-Data Card Recovery Suite programı ile hem yerel sürücülerden hemde mobil depolama aygıtlarından veri kurtarmak mümkündür. Belgeleri, e-postaları, fotoğrafları, videoları, ses dosyalarını ve daha fazlasını bu program ile kurtarabilirsiniz. Programın ücretsiz sunulan deneme sürümünde 1GB veri kurtarmak mümkündür.

7-Data-Recovery-Suite-program%C4%B1.jpg

Kazara Silinen Dosyalar Kurtarma

Kazayla silinen veri ve dosyaları kurtarmak için tasarlanmıştır. 7-Data Recovery Suite, gelişmiş tarama teknolojisi ve yeniden yapılandırma algoritmasını kullanarak silinen verileri ve Geri Dönüşüm Kutusu’ndan boşaltılan dosyaları ve SHIFT + DELETE tuşunu kullanarak silinen dosyaları kurtarmanıza yardımcı olur.
Yerel ve Harici Diskten Tam Kurtarma

Hasar görmüş veya biçimlendirilmiş sabit diskten veya sabit sürücüye gelen verileri kurtarmak için en güçlü dosya kurtarma yeteneğine sahiptir. Başka bir deyişle, bölüm var olduğu sürece, veri kaybına neden olan bölümdeki verileri, bellek kartı ve flash sürücü gibi harici depolama aygıtlarından kurtarmak için bu veri kurtarma modülünü kullanabilirsiniz.
Kaybolan ve Silinmiş Bölmelerdeki Verileri Kurtarma

Kaybolan veya silinen bölümlerden verileri kurtarın. Kaybedilen en yaygın veri happy wheels demobudur. Ve ayrıca, bu veri kurtarma modülü, sabit disk çöktüğünde, MBR bozuksa, diskin yeniden bölümlendiği (fdisk) ve disk imajını geri yüklemek için veri yedekleme yazılımı kullandığınızda bölümün üzerine yazılmış verilerinizi kurtarmanıza olanak tanır.
Fotoğraf, Görüntü, Video ve Ses Kurtarma

7-Data Recovery Suite, sabit diskler, USB sürücüler, SD kartlar, Kamera ve diğer bellek kartlarından kayıp görüntü, ses ve video dosyalarını kurtarmanıza olanak tanıyan özel bir medya kurtarma seçeneği sunar. Herhangi bir kaza sonucu fotoğraf silme, virüs bulaşması veya disk biçimlendirme olaylarında görüntüleri ve ortam dosyalarını güvenle kurtarmak için tam bir sabit disk taraması yapar.
Cep Telefonundan Kurtarma

Cep telefonları, büyük miktarda veriyi günlük olarak işler ve saklarlar. Bununla birlikte, cep telefonunun hafıza kartı birçok kez bozuk, erişilemez gibi hatalar vererek hayati veri kaybına neden olur. 7-Data Recovery Suite, cep telefonlarınızın erişilemeyen veya biçimlendirilmiş hafıza kartından silinen verileri / fotoğrafları / videoları kurtarabilir.
Hafıza Kartı Kurtarma

Dijital Fotoğraf Makinesi veya cep telefonu tarafından kullanılan hafıza kartı için SD Kartı, MicroSD, SDHC, CF (Compact Flash) Kart gibi çeşitli hafıza kartlarından, kayıp, silinmiş, bozuk veya biçimlendirilmiş fotoğraf ve video dosyalarını etkin bir şekilde kurtarabilir. XD Picture Card, Memory Stick ve daha fazlası için destek sunar.

7-Data-Recovery-Suite-tarama.jpg

7-Data Card Recovery Suite Program Detayları

Lisans:Ücretsiz
Boyut:2.9 MB
Dil:Türkçe
Versiyon:Son Sürüm
İşletim SistemiWindows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst