gittigidiyor

Turkcell 2 Ay Ücretsiz Görüşme Kampanyası

beydemir

Aktif Üye
Katılım
15 May 2011
Mesajlar
482
Tepkime puanı
6
Puanları
0
Yaş
66
EvTurkcell 2 ay Ücretsiz Kampanyası


  • Faturalı Hatlar : Ev Turkcell yaz 2222'ye gönder
  • Faturasız Hatlar : Ev 400 yaz 2222'ye gönder
  • 8080'i arayarak

EV TURKCELL 400dk paketleri tam 2 ay boyunca aylık 7,5TL yerine ÜCRETSIZ!

Evden, sabit hatlarla konuşmak EvTurkcell’de çok ekonomik… Üstelik Ev Turkcell'e katılan yeni bireysel TURKCELL'lilere tam 2 ay boyunca ücretsiz. Kampanyaya katılan müşterilerimiz yurt içi sabit hatlarla tam 400 dakika paket ücreti ödemeden konuşuyor. Evden konuşmanın konforunu doyasıya yaşıyor.


Ne Kadar Öderim?

Ayda tüm vergiler dahil, 7,5 TL'ye kampanyadan yararlanabilir, evden yurt içi sabit hatlarla 400 dakika konuşabilirsiniz.

17 Kasım 2011 tarihinden itibaren Ev Turkcell 400dk paketine yeni başvuran faturalı ve faturasız hat sahibi ilk 10.000 TURKCELL'i 2 ay boyunca paket ücreti ödemez.

17 Kasım 2011 tarihinden itibaren EVTURKCELL ön ödemeli 400dk veya faturalı 400dk paketlerinden birini yeni alan bireysel TURKCELL'liler tam 2 ay boyunca Ev Turkcell aylık 7,5 TL sabit paket ücreti ödemeyecekler.

Kampanya bitiminde (2 ay sonunda) Ev Turkcell aboneliğiniz otomatik uzar, aylık vergiler dahil 7,5TL ücreti karşılığında mevcut standart 400 dakika paketinden yararlanmaya devam edersiniz.

EvTurkcell Kampanyası nedir?
EvTurkcell Kampanyası; Kampanyaya kayıt olan Bireysel faturalı ve ön ödemeli Turkcell’lileri,ayda 7,5 TL'ye evden yurt içi sabit hatlarla tam 400 dakika konuşturan bir kampanyadır.

Nasıl yararlanabilirim?
Kampanyaya katılmak için faturalı hat sahibiyseniz ev olarak seçeceğiniz alandan EVTURKCELL yazıp, ön ödemeli hat sahibiyseniz EV400 yazıp ücretsiz 2222'ye göndermeniz gerekmektedir. Ayrıca, ücretsiz 8008'i arayarak da EvTurkcell'den faydalanmaya başlayabilirsiniz. 8008'i aradığınızda abonelik için yönlendirilirsiniz.
Abonelik onay mesajını aldıktan sonra, ev alanınızdan yurt içi sabit hatlarla konuşma başlattığınızda, bir indirim anonsu duyarsınız, indirim anonsunu duyduğunuz her aramada konuşmanız indirimli olur.
Belirlenen alanı değiştirme veya evden indirim anonsunu duyamadığınız alanı indirimli alanınıza ekleme gibi işlemleri 8008'i arayarak yapabilirsiniz.
Tarifeniz ne olursa olsun, EvTurkcell servisine abone olabilirsiniz.
EvTurkcell dakika paketleri 1 milyon kişiyle sınırlıdır.
EvTurkcell Kampanyası’na, aboneliğiniz varsa, indirimli alan olarak belirlediğiniz yerden yurt içi sabit hatlara yaptığınız her aramada “Evde Turkcell'le İndirim” anonsunu duyarsınız. Bu anonsu duyduğunuzda konuşmanız indirimli olacaktır. Eğer evinizde indirim anonsunu duyamıyorsanız, evinizin bu anonsu duyamadığınız alanından ücretsiz 8008'i aramanız yeterli.
Gerekli yönlendirmeler sesli yanıt sisteminde yapılır. Böylece indirim anonsunu duyamadığınız alan da indirimli alanınız içine eklenir. Eskiden indirim anonsunu duyduğunuz yerden şimdi anonsu duyamadığınız durumlarda 444 0 532 ya da 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.


Kimler yararlanabilir?
Kampanyadan tüm Bireysel Turkcell'liler yararlanabilir.
Tarifeniz ne olursa olsun, EvTurkcell servisine abone olabilirsiniz.
EvTurkcell dakika paketleri 1 milyon kişiyle sınırlıdır.

Ne zaman kullanmaya başlarım?
EvTurkcell Kampanyası’na, aboneliğiniz varsa, indirimli alan olarak belirlediğiniz yerden yurt içi sabit hatlara yaptığınız her aramada “Evde Turkcell'le İndirim” anonsunu duyarsınız. Bu anonsu duyduğunuzda konuşmanız indirimli olacaktır. Eğer evinizde indirim anonsunu duyamıyorsanız, evinizin bu anonsu duyamadığınız alanından ücretsiz 8008'i aramanız yeterli.
Gerekli yönlendirmeler sesli yanıt sisteminde yapılır. Böylece indirim anonsunu duyamadığınız alan da indirimli alanınız içine eklenir. Eskiden indirim anonsunu duyduğunuz yerden şimdi anonsu duyamadığınız durumlarda 444 0 532 ya da 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.

Nasıl ücretlendirilirim?
EvTurkcell'de, ayda tüm vergile dâhil, 7,5 TL’ye konuşabilirsiniz. 2 ay ücretsiz kampanyasını alan müşterilerimiz bu süre zarfında paket ücreti ödemezler.
Faturalı hatlar paket dakikalarını aştıklarında dakikası 6 kuruş ile ücretlendirilir. Ücretlendirme periyodu 6 sn'dir.
Ön ödemeli hatlar paket dakikalarını aştıklarında 5dk’sı 50 kuruş ile ücretlendirilir. Ücretlendirme periyodu ilk 60sn’de 40 kuruş, 61.sn’den 300.sn’ye kadar 10 kuruştur.


Kampanya koşulları nedir?
EvTurkcell indirimi sadece yurt içi sabit hatlara yapılan aramalarda geçerli olur. Kıbrıs PSTN ve Global Star hariç tüm yurt içi sabit hat aramaları indirim kapsamındadır.
EvTurkcell ile yurt içi sabit hatlarla 400 dakika konuşabilirsiniz. "Yurt içi sabit hatlarla en uygun fiyata konuşma" söyleminde, operatörlerin 400 dakikaya kadar yurt içi sabit hat aramalarını içeren tarifeleri temel alınır.
Faturalı hatların paket abonelikleri 1 ayın sonunda otomatik yenilenir.
8008, sadece Turkcell numaralarından ve aynı gün içinde en fazla 5 kez aranabilir.
Dakikalarınızı konferans görüşmesi için kullanabilirsiniz.

Kalan dakika/SMS’lerimi nasıl öğrenebilirim?
444 0 532 ya da 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak kalan konuşma sürenizi öğrenebilirsiniz. Kalan konuşma sürenize, son 6saatlik kullanımlarınız dâhil değildir. Ev alanınızı ise *858# yazıp evet tuşuna basarak sorgulayabilirsiniz.
Ev alanı olarak belirlediğim yeri istediğim zaman değiştirebilir miyim?
Ev alanı olarak belirlediğiniz bölgeyi 15 günde bir değiştirebilirsiniz. Bu işlemi 15 günde birden daha sık yapmak isterseniz, 8008'i aradığınızda sistem buna izin vermez. Örneğin; evinizi değiştirdiğinizde, yeni evinizde yurt içi sabit hatlarla indirimli konuşmak için tekrar 8008'i aramanız yeterli. Yönlendirmeleri takip ederek yeni evinizi indirimli alan olarak tanımlayabilirsiniz.

İndirimli konuşulan tarifeler/kampanyalarla birlikte kullanıldığında öncelik nasıl olacak?
Eğer her yöne geçerli dakikalarınız yoksa yurt içi sabit hatlara en avantajlı fiyatı EvTurkcell sunar. Bu yüzden, evden yurt içi sabit hatlara yapılan aramalar öncelikle EvTurkcell servisi fiyatlarından ücretlendirilir. Çünkü sizin için yurtiçi sabit hatlar yönüne en uygun paket EvTurkcell'dir.
444'lü çağrı merkezlerini evden aradığımda da indirimli görüşür müyüm?
444’lü Müşteri Hizmetleri aramaları Evturkcell paket dakikaları kapsamında olmaz.

Zaten EvTurkcell abonesiyim. İndirimli konuşturan EvTurkcell Paketlerini nasıl alabilirim?
EvTurkcell abonesi faturalı hatlara, EvTurkcell servis yenilenme tarihinde, otomatik olarak 400 dakika yüklenir.


Aynı ay içerisinde birden fazla EvTurkcell paketi alabilir miyim?
Aynı dönem içerisinde sadece 1 EvTurkcell Paketi alabilirsiniz. Paketinizin süresi dolduğunda tekrar paket alabilirsiniz.
EvTurkcell paketleri’ndeki dakikalarım bir sonraki aya devrediyor mu?
Paketinizde kalan dakikalar bir sonraki aya devretmemektedir.
Hazır Kart'tan Faturalı Hat’ta veya Faturalı Hat’tan Hazır Kart'a geçtiğimde paketim ne olacak?
Hazır Kart'tan faturalı hatta geçtiğinizde paketiniz ve servisiniz iptal olur. Yeniden EvTurkcell abonesi olmak için evdeyken EVTURKCELL yazıp 2222'ye göndermeniz gerekmektedir. Faturalı hattan Hazır Kart'a geçtiğinizde EvTurkcell paketiniz iptal edilir, servis aboneliği devam eder. Anons duyduğunuz yerlerden sabit hat yönüne yapacağı aramalar indirimli ücretlendirilir. Vergiler dahil 7,5TL karşılığında büyük paketi alabilmek için EV 400; vergiler dahil 5TL karşılığında küçük paketi alabilmek için EV 250 yazarak 2222'ye göndermeniz gerekmektedir.

Kampanyayı nasıl sonlandırabilirim?
Abonelik iptali işlemini hem 8008'i arayarak hem de faturalı hat sahibiyseniz IPTAL EVTURKCELL veya ön ödemeli hat sahibiyseniz İPTAL EV 400 yazıp 2222'ye göndererek yapabilirsiniz. İptal durumunda abonelik tarihinden itibaren 1 ay sonra servis aboneliği iptal olur.
Numara değişikliği yaptığınızda aboneliğiniz devam eder. Hat iptal, numara taşıma, devir ve borçtan dolayı kapama işlemlerinde paket aboneliği iptal olur ve son paket ücretinin tamamı paketin geçerli olduğu dönem sonunda çıkacak faturaya uygulanır.

2 Ay Ücretsiz Kampanyası hangi Ev Turkcell paketleri için geçerlidir?
Bu kampanya sadece mevcut ön ödemeli Ev Turkcell 400dk ve faturalı Evturkcell 400dk paketleri için geçerli olacaktır.

2 Ay Ücretsiz Kampanyası Ev Turkcell ön ödemeli 250dk paketinde geçerli midir?
Hazırkart’ lılara sunulan ön ödemeli ayda 5TL'ye 250 dakika EvTurkcell paketinde geçerli değildir.

Kampanyadan kimler ve kaç kişi faydalanabilir?
Kampanya başlangıcından itibaren yeni başvuran ve Ev Turkcell 400dk paketlerinden birini başarıyla alan ilk 10.000 bireysel TURKCELL’li yararlanabilir.

Mevcut Ev Turkcell Paketi olanlar yararlanabilir mi ?
Üzerinde 400 dakika prepaid/postpaid paketi olanlar 2 aylık ücretsiz paketi alamazlar, ancak iptal ettiklerinde tekrar başvurmaları halinde alabilirler.

Kampanya süresince ay boyunca kaç kez kampanyadan yararlanabilirim?
Faturalı ve Ön ödemeli 400 dk paketlerinde geçerli 2 ay ücretsiz kampanyasını kampanya süresince sadece 1 kez alabilirsiniz.

Kampanyanın Başlangıç Tarihi nedir?
17 Kasım 2011 (16 Kasım ı 17 Kasım a bağlayan gece 00:00 da)

Kampanyadan yararlanma süresi nedir?
Kampanyadan yeni paket aboneliğinizin başlamasından itibaren 2 ay boyunca yararlanabilirsiniz. Örnek 18 Kasımda kampanyadan yararlanmaya başlayan abonenin fatura kesim tarihi 25 Kasım olsun. Abone 18 Ocak 2011 tarihine kadar kampanyadan yararlanır. 18 Ocak tarihinden 3 gün önce aboneye kampanyanın 3 gün sonra biteceği, isterse ücretli haliyle devam edeceği veya paketi iptal edeceği bilgisi verilir. Abonenin talebine göre Ev Turkcell aboneliği devam eder veya sonlandırılır.

Kampanyaya son başvuru tarihi nedir?
Kampanya son başvuru tarihi lansmandan itibaren 31.12.2012’dir. Ancak bu tarihten önce 10.000 abone kampanyayı alırsa kampanya yeni katılıma kapatılır.

Kampanya süresince paket dakika aşımında ücret öder miyim?
Evet paket dakikaları (400dk) sonra erdiğinde mevcut Ev Turkcell faturalı ve ön ödemeli 400dk paketlerinde geçerli olan dakika aşım ücretlerini ödemeye başlarsınız.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst