gittigidiyor

Turkcell 4.5G Kampanyaları ve Tarife Fiyatları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Turkcell 4.5G Kampanyaları ve Tarife Fiyatları[/h][h=2]Turkcell abonelerinin 4.5G internet hızından yararlanabilmesi adına platinyum adı verilen üç farklı paket kullanımı sunulurken bu paketlerin fiyatları diğer operatörlere oldukça yakındır.[/h]
turkcell-4-5g-kampanyalari-ve-tarife-fiyatlari.png
Turkcell tarafından hazırlanan paketlerden yararlanmak isteyen kişilerin uygun seçim yapması yeterli olacaktır. İnternet paketlerinde 10 GB ile başlayan tarifeler 79 Türk Lirası ile ücretlendirilirken 20 GB’a kadar internet paketleri çıkartılabilmektedir. Bu açıdan kişilere farklı seçenekler sunan Turkcell ihtiyaca uygun bir seçimin yapılmasını da kolaylaştırmaktadır.
Turkcell 4.5G Paketleri
Turkcell tarafından hazırlanan 10 GB internet paketinde kişilere her yöne 1000 dakika konuşma ya da her yöne 2000 dakika konuşma seçeneği sunulmaktadır. Seçimlere bağlı olarak ise ödenmesi gereken ücretler 79 ile 89 Türk Lirası olarak belirlenmiştir.
İnternet kotasının 15 GB’a çıkartılması halinde ise kişilerin 99 ile 109 Türk Lirası arasında bir fiyat ödemesi gerekecektir. Bu konuda da yine seçilecek konuşma paketi önemlidir. 20 GB paketinde ise 119 ile 129 Türk Lirası arasındaki fatura ücretinin ödemesi gerekmektedir.
Turkcell tarafından sunulan tarifelerde ek özellikler de bulunmaktadır. SMS, akıllı depo ve platin gibi farklı uygulamalar ve özelliklerin bulunduğu paketleri sayesinde kişiler sadece internet değil aynı zamanda ve SMS gibi farklı hizmetleri de alacaktır. Ek özelliklerin hepsi tüm paketlerde yer alırken, kişilerin Turkcell 4.5G için konuşma dakikasını ve internet kotasını belirlemesi yeterli olacaktır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst