gittigidiyor

Turkcell Emocan Nedir ve Kampanyaları Nelerdir?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Turkcell Emocan Nedir ve Kampanyaları Nelerdir?
Turkcell Emocan nedir, ne işe yarar? ( Emocan kampanyaları) adlı yazımızda Turkcell Emocan kampanyaları hakkında kısaca bilgi verelim.

Turkcell, yaptığı kampanyalara her yenisini eklemeye devam ediyor. Yapmış olduğu Emocan karakterleriyle yeni reklam yüzlerini hazırlamayan devam eden Turkcell, kendi kampanyalarını, yaptığı animasyon karakterleri ile TV reklamları ile duyurmaya hazırlanıyor.

Turkcell pazarlamadan sorumlu genel müdürü Emocanlarla ilgili şöyle bir açıklama yaptı; dünyanın lider markası olan Turkcell 22 yıldır müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak müşterilerimizin ne istediklerine kulak veriyoruz. Emocanları yaparken de müşterilerimizin arzularına kulak vererek ünlü reklamcılar yerine herkesin hoşuna gideceği 6 adet farklı kendine özgü karakterleri( Emocanları ) çıkarmayı uygun gördük.

Emocanlar da büyük küçük demeden herkesin kendisinde bir şeyler bulacağı için Turkcell markasına gönül bağlarını artırmayı hedeflediklerini bildirdi. Turkcell Emocanları şunlardır;

-Zeki Emocan; hesabını bilen ve kaliteden ödün vermeyen, karşılaştığı olaylar karşısında her zaman akıllı davranan Emocanlardır.

-Pamuk Emocan; kötülük nedir bilmediği için Emocanların en iyi kalplisi olarak nitelendirilmektedir. Karşılaştığı olaylara pozitif baktığı için Polyanna’ya benzetilmektedir.

-Racon Emocan; hal ve hareketleriyle, delikanlılıktan ve harbilikten ödün vermediği için Emocanların en ağır abisidir.

-Sefa Emocan; Emocanların içinde en keyfine düşkün olanıdır. Üşengeç tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. İnternet ve yemeklerden zevk alırlar.

-Organik Emocan; Doğal olmayı çok sevdiği için insanı ve doğayı çok sever. Yüreğinde herkese yer veren bu Emocanlar, duygularını gitarlarıyla dile getirirler

-Tıstıs Emocanlar; en endişeli ve ürkek olanıdır. Karşısına çıkan her şeyden ürkerler, Ancak her zaman arkadaşlarının yanındadırlar.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst