gittigidiyor

Turkcell iPhone 7 Ve Apple Watch Ön Siparişine Başlıyor!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Turkcell iPhone 7 Ve Apple Watch Ön Siparişine Başlıyor![/h][h=2]Turkcell tarafından yapılan açıklamalarda iPhone 7, iPhone 7 Plus ve Apple Watch için ön sipariş döneminin başlanacağı açıklandı.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
turkcell-iphone-7-ve-apple-watch-on-siparisine-basliyor.jpg
14 Ekim tarihi itibari ile Türkiye’de satışa çıkacak iPhone 7, iPhone 7 Plus ve Apple Watch için ön sipariş hazırlıkları yapılmaya başlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan firmalardan bir tanesi de Turkcell olurken, Turkcell tarafından yapılan resmi açıklamalarda ön sipariş sürecinin 7 Ekim tarihi itibari ile başlayacağı ve bu kapsamda kullanıcıların iPhone 7, iPhone 7 Plus ve Apple Watch satın alabileceği belirtildi.
Online Sipariş Verilecek
iPhone 7, iPhone 7 Plus ve Apple Watch için kişilerin Turkcell resmi internet sitesini kullanabileceği açıklanırken, online olarak verilecek siparişler sayesinde kişiler kolay bir şekilde iPhone 7, iPhone 7 Plus ve Apple Watch sahibi olabilecek. Cihazın tüm versiyonlarının stoklarda olacağı belirtilirken, yoğun ilginin olması halinde stokların tükenmesi de mümkün. Bu bakımdan kullanıcıların iPhone 7, iPhone 7 Plus ve Apple Watch siparişleri için bu konuda ilk günlerde sipariş vermesi yeterli olacak.
iPhone 7, iPhone 7 Plus ve Apple Watch ön siparişi veren kişilerin cihazlara ne zaman sahip olacağı açıklanmamış olsa da yapılan tahminlerde resmi satış sürecinin başlaması ile birlikte kişilerin iPhone 7, iPhone 7 Plus ve Apple Watch siparişlerini alabileceği düşünülüyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst