gittigidiyor

Turkcell T70 Ekran Görüntüsü Alma Resimli Anlatım

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1474576408_turkcell-t70-format-atma.jpg

Turkcell T70 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
Turkcell marka etiketi ile operatör tarafından taahhütlü olarak satışa sunulan Turkcell T70 akıllı telefonunuzda, kaydetmek istediğiniz ekran görüntüsünü anında alabilmeniz yani ekranın fotoğrafını çekebilmeniz son derece basit ve zahmetsiz bir işlemdir. Çekmiş olduğunuz ekran görüntüsü fotoğrafını Galeri'ye kaydeden akıllı cihazınızda bu ekran görüntüsü fotoğrafını dilediğiniz gibi kırpabilir, çizgi ekleyebilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

Peki, Turkcell T70'de ekran görüntüsü nasıl alınır? Oldukça basit ve zahmetsiz bir şekilde ekran görüntüsü alabilme özelliği üretici tarafından dâhili olarak akıllı telefonda bulunmaktadır. Cihazın yan tarafında bulunan ses kısma tuşu ile yine aynı tarafta bulunan güç yani açma ve kapama tuşuna aynı anda basarak kısa bir süre kadar beklemeniz halinde çıkan deklanşör sesi eşliğinde ekran görüntüsünü alabilmektesiniz.

Almış olduğunuz ekran görüntüsü Galeri'ye kayıt edilecektir. Ayrıca ekran görüntüsü aldığınızda bir bildirim de karşınıza gelecektir. Bu işlemi yaparken görüntüsünü almak istediğiniz ekranı açmanız gerektiğini unutmayınız. Uygulama dükkanında bu işlemi yapabilecek farklı uygulamalar da yer almaktadır ancak dâhili özelliği kullanmak oldukça pratiktir.



Turkcell T70 Ekran Görüntüsü Alma (Resimli Anlatım)




Turkcell T70 Oyunları için TIKLAYINIZ

Turkcell T70 Uygulamaları için TIKLAYINIZ

Turkcell T70 Temaları için TIKLAYINIZ

Turkcell T70 Antivirüs Uygulamaları için TIKLAYINIZ

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1474484683_turkcell-t70-format-atma.jpg

Turkcell T70 Format Atma/Fabrika Ayarlarına Döndürme Detaylı Anlatım
Telefonunuza virüs mü girdi? Bu yüzden artık yavaş çalışıyor ve kasıyor mu? Gereksiz uygulama ve uzantıları şarjınızı gereksiz yiyor ve CPU kapasitenizi gereksiz mi meşgul ediyor? Telefonunuzdaki tüm bu sorunlarınızı gidermek için yapmanız gereken bir an önce format atıp telefonunuzu ilk günkü gibi hızlı ve sorunsuz çalışmasına yardımcı olmak.

Turkcell telefonunuza format atmanın en garantili yolu ayarlar bölümünden fabrika ayarlarına geri dönme seçeneğini seçmeniz yeterli. Fakat bu işlemi yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli husus verilerinizi yedeklemeniz. Verilerinizi yedeklemeden bu işlemi yapmamanız durumunda verileriniz kaybolacaktır. Bir diğer önemli dikkat etmeniz gereken husus ise telefonunuza format atmadan önce şarjınızın en az %50 olmasıdır.

Aksi takdirde formatın yarım kalması sebebiyle telefonunuz bazı teknik arızalar yaşayabilir. Aynı zamanda tuşları kullanarak da telefonunuzu formatlayabilirsiniz. Tuşlar kullanılarak Turkcell T70'e Nasıl Format Atılır?

1-Öncelikle silinmesini istemediğiniz verileri başka bir yere kopyalayın yada SD kartınıza yedekleyin

2-Format sırasında yarıda kalmaması için sarjınız % 50'nin üzerinde olmalıdır.

3-Telefonunuzun ayarlar bölümüne girin.

4-Daha sonra yedekle ve sıfırla kısmına tıklayın.

5-Fabrika verilerine sıfırla yazan yere tıklayın

6-Cihazı Sıfırla yazan yere tıklayın

7-Tümünü Sil yazan yere basın ve format işlemini/fabrika ayarlarına döndürme işlemini başlatın.

Bu adımları uygularsanız kolay bir şekilde Turkcell T70 telefonunuza format atabilirsiniz.



Turkcell T70 Oyunları için TIKLAYINIZ

Turkcell T70 Uygulamaları için TIKLAYINIZ

Turkcell T70 Temaları için TIKLAYINIZ

Turkcell T70 Antivirüs Uygulamaları için TIKLAYINIZ
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst