gittigidiyor

Turkcell TV+'da Premier Lig Dönemi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Dünyanın en çok izlenen futbol liglerinden biri olan Premier Lig'in yayın hakları yeni sezonda Turkcell TV+'da. Peki ya Premier Lig'in paket fiyatı ve satın alma seçenekleri ne olacak?


premier_lig_turkcell_tvta.jpg
Turkcell'in mobil platformlar için de kullanıma imkan sunan televizyonuygulaması Turkcell TV+ içinspor alanında devrimlere hazırlanıyor. Son yapılan açıklamaya göre Turkcell, TV+ kullanıcıları için İngiltere futbol ligi Premier Lig'in yayın haklarını satın aldıklarını duyurdu. Anlaşmanın detaylarına baktığımızda ise Premier Lig yayın haklarının için 3 yıllık bir sözleşme imzalandığını görüyoruz.





D-Smart da yayın haklarına sahipti

Futbol endüstrisinin en değerli ligi olarak gösterilen, gerek transferlerin gerekse yayın haklarının maliyeti konusunda zirvede olan Premier Lig'in ülkemizdeki yayın hakları aynı zamanda D-Smart'a ait. Yayın haklarının her iki platforma da ait olması, çetin rekabet koşullarında izleyicilerin yararına olacak gibi görünüyor.


pl.jpg

Yeni Bir Spor Kanalı Açılacak!

Yapılan açıklamalara göre Turkcell'in yenilikleri, sadece Premier Lig ilesınırlı kalmayacak. Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu'nun yapmış olduğu açıklamaya göre sporseverleri pek çok ayrı konuda mutlu edecek yeni çalışmaların olduğu ve yakın zamanda takipçilere sunulacağı belirtiliyor.
Yeni yayın dönemiyle birlikte yeniliklerini duyuracak Turkcell paket fiyatlarını da son gelişmelerden sonra yapması bekleniyor
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst