gittigidiyor

Turkcell TV+ İngilizce Öğretiyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Turkcell TV+ İngilizce Öğretiyor

English Club TV'yi platformuna ekleyen Turkcell TV+, eğlendirirken İngilizce öğretiyor.

turkcell-tv-ingilizce-ogretiyor.jpg


Turkcell'in televizyon, bilgisayar veya mobil cihazlardan izlenebilen kişisel TV platformu Turkcell TV+, tüm dünyada büyük ilgi uyandıran kanalları kullanıcısıyla buluşturmayı sürdürüyor. Son olarak dünyanın sayılı İngilizce eğitim kanallarından English Club TV'yi platformuna ekleyen Turkcell TV+, bu sayede eğlendirerek İngilizce öğretmeye başladı. Tüm dünyaca kabul görmüş İngilizce eğitim materyallerinin yanı sıra öğrenmeyi kolaylaştıran film, dizi, belgesel gibi içeriklerin yer aldığı English Club TV, TV+'ta 99.kanaldan izlenebiliyor.
Çocukların vazgeçilmezi Duck TV de Turkcell TV+'ta
Sevilen çocuk kanallarını platformunda bulunduran Turkcell TV+, dünyada çocuk kanalları arasında önemli yer edinmiş Duck TV'yi de 114. kanalda izleyicisiyle buluşturuyor. Çocuklara özel öğretici ve eğlendirici içerikler sunan Duck TV, çocuk gelişimine de katkı sağlıyor. Turkcell TV+'ın yeni kanalı Duck TV, çocukların yanı sıra ebeveynlerin de vazgeçilmezi olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst