gittigidiyor

Turkcell ve Vodafone Acil Durum Paketi Yayınladı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images-2-1.jpg

Ülkemizde yaşanan darbe girişimi nedeniyle Turkcell ve Vodafone acil durum iletişim paketi yayınladı. Paket ve detayları haberimizde…

15 Temmuz günü yapılan darbe girişimi bastırılmasına rağmen Turkcell ve Vodafone kullanıcıların acil iletişim ihtiyaçlarını karşılayabilmek için müşterilerine özel “Acil İletişim Paketi” yayınladı.

images-2-1.jpg

Bu tarz olaylarda iletişimin önemi tartışılamaz. Turksat ve TV kanallarına saldırı gerçekleştirilmesi gibi bir durum bunun en önemli kanıtlarından biri. Tüm bu olaylar sırasında bir çok siyasi isim ve meclisten de telefon ve internet bağlantıları aracılığıyla haber alınabildi.
İletişim operatörlerinden bazıları ise bu acil durumda ve bu durumda kullanıcıların güvenliği için paketler yayınlamış durumda.
Turkcell’ in yayınladığı acil durum paketinde;


  • 150 MB Data Paketi
  • 150 SMS
  • 150 DK Konuşma

paketleri bulunuyor.
Vodafone’ un yayınladığı acil durum paketinde;


  • 150 DK Konuşma
  • 250 MB Sata

paketleri ücretsiz olarak tanımlanmış gözüküyor.
Baştan haftasonu için duyurulan paketler Pazartesi için de geçerliliğini korumakta.
Turkcell ve Vodafone’ u böyle bir hizmet sunduğu için memnuniyet duyduğumuzu belirtirken Türk Telekom’ un henüz bir servis yayınlanmaması da dikkat çeken bir husus.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst