gittigidiyor

Türkiye: 2 - İtalya: 3

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
2022 Dünya Kupası'na katılma şansını kaybeden A Milli Takımımız ve Kuzey Makedonya'ya yenilerek organizasyona katılamayan İtalya, Konya'da hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Ay-yıldızlılar maça hızlı başladı ve erkenden öne geçti. 4. dakikada Cengiz Ünder, A Milli Takımımızı 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Dakikalar 35'i gösterirken duran top şansını iyi kullanan İtalya, Cristante ile skora dengeyi getirdi.

Golden sonra ataklarını kesmeyen İtalya 39'da bu kez Raspadori ile gol buldu ve 2-1 öne geçti; devre arasında soyunma odasına önde gitti.




3391700_62084c11ad19aba015a12489f5f80e78.jpg



Mücadelede 69. dakika oynanırken Raspadori kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti ve İtalya farkı 2'ye çıkardı.





83'te duran topta altıpasta vuruşunu yapan Serdar Dursun farkı 1'e indirdi.

Golden kısa süre sonra bir net pozisyona daha giren Serdar Dursun'un kafa vuruşunda Donnarumma gole izin vermedi.

Mücadele, İtalya'nın 3-2'lik üstünlüğüyle noktalandı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst