gittigidiyor

Türkiye Dünya Kupasında yok....1-3

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Büyük takımlar bile ligin alt sıralarında yer alırken herhalde Dünya Kupasında bu takımla mucize beklenmezdi zaten...Göünen köy kılavuz istemiyor,Takımın grafiği zaten kötü bence sürpriz olmadı bu sonuç....

Kuntz’un 3-4-3 taktiğiyle sahaya çıktığı mücadelede Portekiz 15. dakikada Otavio ve 42’de Jota ile 2-0 öne geçti. 65. dakikada Burak Yılmaz skoru 2-1 yapıp Türkiye’yi umutlandırsa da 85. dakikada Enes Ünal ile kazandığı penaltıda topu üstten auta gönderdi.

Maçın 90+4. dakikada Portekiz son sözü söyledi. Oyuna sonradan giren Nunes kaleci Uğurcan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelere gönderip maçın skorunu 3-1 olarak belirledi. Dünya Kupası play-off’unda finale yükseldi. Türkiye ise 29 Mart Salı günü Konya’da Kuzey Makedonya’ya 1-0 yenilerek Dünya Kupası’na gidemeyen İtalya ile hazırlık maçı yapacak.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,151
Tepkime puanı
490
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Şanssızlık mı diyelim beceriksizlik mi? Eğer 2-2yi yakalasaydık eminim gidişat farklı olurdu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst