gittigidiyor

Türkiye-Faroe Adaları......

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup ilk maçında A Milli Futbol Takımı, 4 Haziran'da saat 21.45'te Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Faroe Adaları ile karşılaşacak. Milliler, bu maçın ardından 7 Haziran Salı günü Litvanya ve 11 Haziran Cumartesi de Lüksemburg ile deplasmanda mücadele edecek. Ay-yıldızlılar son olarak da 14 Haziran Salı günü İzmir'de Litvanya ile oynayacak.

FAREO ADALARI İLE İLK RESMİ MAÇ

A Milli Futbol Takımı, oynayacağı Faroe Adaları maçıyla birlikte rakibi ile ilk kez resmi müsabakada karşı karşıya gelecek. İki takım daha önce 15 Temmuz 1991 tarihinde hazırlık maçında karşılaşmış ve mücadele 1-1 sona ermişti.

Türkiye - Faroe Adaları arasında oynanacak mücadeleyi Malta Federasyonu'ndan Trustin Farrugia Cann yönetecek. Cann'in yardımcılıklarını Luke Portelli ve Edward Spiteri yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Matthew De Gabriele olacak. VAR'da İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniele Doveri, AVAR'da da yine aynı ülkeden Rosario Abisso görev alacak.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,151
Tepkime puanı
490
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Faroe Adaları'nı 4-0 yendik. Rakip zayıf olsa da iyi bir başlangıç oldu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst