gittigidiyor

Türkiye PlayStation 4 Pro Kaç Paradan Satılacak?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Türkiye PlayStation 4 Pro Kaç Paradan Satılacak?[/h][h=2]Sony’nin yeni modeli olan PlayStation 4 Pro için Türkiye satış fiyatı belli oldu. İşte yeni oyun konsolu ile ilgili detaylar.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
turkiye-playstation-4-pro-kac-paradan-satilacak.jpg
PlayStation 4 Pro adı verilen yeni modelin tanıtımı Sony tarafından geçtiğimiz aylarda yapılırken, konsol ile ilgili merak edilen bir detay daha netleşti. PlayStation 4 Pro için yapılan açıklamalarda cihazın önceki versiyonlara göre daha yüksek bir etiket fiyatı ile geleceği görülürken, aradaki farkın 400 TL olduğu belirtildi.
PlayStation 4 Pro Ne Zaman Çıkıyor?
PlayStation 4 Pro için yapıla tanıtımların ardından cihazın 10 Kasım tarihi itibari ile piyasalarda yer alacağı belirtildi. Cihaz için yapılan lansmanda önceki versiyonlara göre çok daha üstün özelliklere sahip bir modelin üretildiği görülürken, özelikle 4K desteğinin olması görüntü kalitesinin de arttırılmasını sağladı.
PlayStation 4 Pro Kaç Para?
PlayStation 4 Pro için yapılan resmi açıklamalarda cihazın Türkiye’deki satış fiyatının 1699 TL olacağı belirtildi. Bu fiyat PlayStation 4 Pro için oldukça makul zira yükselen özellikler ile birlikte yeni konsol, oyun oynamayı seven kişilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek durumda.
PlayStation 4 Pro Teknik Özellikleri neler?
PlayStation 4 Pro için yapılan resmi açıklamalarda teknik detaylar açık bir şekilde belirtildi. İşte PlayStation 4 Pro modelinin tüm teknik özellikleri.
Boyutlar: 295 x 327 x 55mm / 3,3 kg
Çözünürlük desteği: 480p, 720p, 1080i, 1080p, 4K (video ve belirli oyunlarda), HDR
İşlemci: 8-çekirdekli AMD Jaguar x86-64
Ekran kartı: AMD Radeon, 4.20 TFLOP
Bellek: 8GB RAM
Dahili hafıza: 1TB
Medya desteği: DVD, Blu-ray
Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth: v4.0
Bağlantılar: USB 3.0 (x3), HDMI 2.0a
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst