gittigidiyor

Türkiye'ye yeni giren HP VICTUS BY 16-E0028NT Dizüstü....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
1.jpg



AMD işlemciden güç alan HP Victus 16,1 inç dizüstü bilgisayar oyun ve günlük ihtiyaçlarını karşılamak için tüm özelliklere sahiptir. Her amaca uygun oyun klavyesiyle oyun esnekliğini artır ve ekran yırtılması olmadan, yüksek yenileme hızında görüntülerin tadını çıkar. Aşırı ısınmayı önleyen soğutma sistemiyle oyunun ısınmaya başladığı anlarda bile oynamaya devam edebilirsin. OMEN Gaming Hub ile oyun deneyimini donanımın ötesine taşı.
Her gün oyun oynayanlar için ideal olan HP Victus 16,1 inç dizüstü bilgisayar oyun ve üretkenlik ihtiyaçların için gereken tüm özelliklere sahiptir.

ÖZELLİKLER

Serin kal ve daha uzun oyna
Aşırı ısınmayı önleyen soğutma sistemiyle oyunun ısınmaya başladığı anlarda bile oynamaya devam edebilirsin.
Oyun için üretildi
Yüksek yenileme hızında ekran yırtılması olmadan en iyi şekilde oyna ve ultra net görsel deneyimin tadını çıkar.
OMEN Gaming Hub
Yazılım güçlendirmelerinden donanım kontrolüne ve canlı hizmetlere kadar, OMEN Gaming Hub ile oyununu kolayca üst seviyelere taşıyabilirsin.
Windows 10
  • Windows'un tanıdık özellikleri sayesinde eskisinden daha iyi bir şekilde mükemmel işler ortaya koyun.
AMD Ryzen™ 5000 H Serisi Mobil İşlemciler
  • Yeni AMD Ryzen™ 5000 H Serisi Mobil İşlemciler sayesinde muazzam pil ömrüne sahip ince ve hafif bir dizüstü bilgisayarda üstün oyun performansının keyfini çıkarın. Dizüstü oyun bilgisayarında performanstan taviz vermeye son.
NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Ti
  • GeForce RTX 3050 Ti dizüstü bilgisayarlarla 2. nesil RTX gücüne ulaş. Gücünü, NVIDIA DLSS gibi modern yapay zeka özelliklerini ve ışın izlemeli grafikleri kullanmak için yeni RT Çekirdekler, Tensor Çekirdekler ve yayın çoklu işlemcileri içeren ödüllü NVIDIA Ampere mimarisinden alır. Yeni 3. nesil Max-Q teknolojilerini içeren GeForce dizüstü bilgisayarlarda, yeni ve yenilikçi form faktörlerinde daha verimli dizüstü oyun bilgisayarları elde etmek için yapay zeka ve yeni sistem optimizasyonları kullanılır.
144Hz FHD yansıma önleyici ekran
  • Akıcı ve canlı oyun deneyimi için 144 Hz yenileme hızını ve 1080p Full High Definition çözünürlüğü bir araya getiren ekran sinir bozan gecikmeleri ve görüntü gölgelerini azaltır.
HP Hızlı Şarj
  • Dizüstü bilgisayarın pili azaldığında, kimse yeniden şarj etmek için saatlerce beklemek istemez. cihazınızı fişe taktıktan sonra yaklaşık 30 dakika içinde 0'dan %50 şarj düzeyine ulaşırsınız.
Zahmetsiz bağlantı
  • Wi-Fi 6 (2x2) ve Bluetooth® 5.2 birleşimiyle ultra yüksek gigabit veri hızlarından faydalanın
Klavye tuşları tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastik içermektedir
  • Tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastikten imal edilmiş tuşlarla klavyelerimizi daha sürdürülebilir tasarlıyoruz.
HP Wide Vision HD Kamera
  • 88 derecelik geniş görüntüleme açısı sayesinde tüm ailenizle ya da arkadaş grubunuzla kristal netliğinde görüntülü sohbetler yapabilirsiniz.
SuperSpeed USB Type-C® Güç + Ekran + 5 Gbps veri aktarım hızı
  • 5 Gbps veri aktarım hızındaki tek bir USB-C® bağlantı noktasından cihazına güç ver veya harici ekrana bağlan. Ayrıca, çift yönlü olduğu için ters veya düz takıp takmadığını kontrol etmen gerekmez.
Çift kanallı bellek
  • Çift kanal teknolojisi sayesinde, bellek denetleyicisi ve RAM arasındaki iletişim hızını iki katına çıkarmak için iki kanal aynı anda çalışır ve sistem performansını artırır.
Çoklu dokunma hareketleriyle HP ImagePad
  • Bu gerçek çok noktalı dokunmatik yüzey dört parmaklı hareketleri destekler ve basit bir dokunuşla kaydırmanızı, yakınlaştırmanızı ve gezinmenizi sağlar.
Tümleşik sayısal tuş takımlı arkadan aydınlatmalı klavye
  • Az ışıklı odalarda veya gece uçuşlarında bile kullanmaya devam edin. Işıklı klavye ve tümleşik sayısal tuş takımı sayesinde çok çeşitli ortamlarda rahatça yazabilirsiniz.
Mikro kenarlı ekran
  • Görüntü alanını en üst düzeye çıkaran mikro kenarlı ekranla daha fazlasını görün.
%100 sRGB
  • Maksimum renk çeşitliliği ve doğruluğu için tasarımlarını tüm renkleriyle %100 sRGB ekranda sergile.
Titreşimsiz
  • Arka aydınlatmayı açıp kapamak yerine doğru akımı ayarlayarak parlaklığı kontrol eden DC Karartma teknolojisi ile ekran titremesi ortadan kaldırılarak daha konforlu görüntüleme sağlanır.
OMEN Gaming Hub
  • Oyun deneyimini iyileştirmek için gereken her şeyi OMEN Gaming Hub'da bulabilirsin. Yazılım iyileştirmelerinden donanım kontrolüne ve canlı hizmetlere kadar, OGH ile oyununu kolayca üst seviyelere taşıyabilirsin.
Özenle tasarlandı
  • Dizüstü bilgisayarımızın çevreye duyarlı tasarımı kapakta, çerçevede, hoparlör kasasında okyanusa giden plastik gibi sürdürülebilir malzemeler içerir.
Son derece zengin bir ses deneyimi
  • HP Çift Hoparlör, HP Audio Boost ve Bang & Olufsen uzmanları tarafından sunulan özel ayarlamayla, eğlence hissedebileceğiniz sesle hayat buluyor. Bilgisayardan gelen kusursuz sesle tüm duyularınızı harekete geçirin.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Vatan Bilgisayar da var....Aynen 14.839.-TL fiyat koymuş....

HP Store'de 16.000.TL ye yakın bir fiyat koymuş....
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,138
Tepkime puanı
490
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Aslında şaşırmamak gerek, ŞOK Market'te bile 10.000,-TLye diz üstü bilgisayar var.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst