gittigidiyor

TÜRKLER CAMİLERDE ARTIK GÖRÜNMÜYOR

alitas

Aktif Üye

Cübbeli Ahmet’ten Türklerle ilgili tepki çeken sözler: Suriyelilerin ülkelerine dönmesine üzülüyorum…​

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Suriyelilerin ülkelerine dönmesine neden üzüldüğünü açıkladığı bir video yayınladı. Ünlü'nün “Üzülüyorum çünkü cemaat eksilecek” sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet’ adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Suriyelilerin ülkelerine dönmesine neden üzüldüğünü açıkladığı bir video yayınladı. Ünlü’nün “Üzülüyorum çünkü cemaat eksilecek” sözleri sosyal medyada gündem oldu.
Suriye’de yıllardır süren iç savaşın sona ermesi ve Esad iktidarının düşmesinin ardından Suriyelilerin memleketlerine dönmeleri Türkiye’de bazı kesimleri üzdü.
Üzülenlerden biri de Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü oldu. Ünlü, YouTube kanalında 14 Aralık 2024’te yaptığı bir konuşmayı “Hangi Sebeple Sûriyeliler Gidiyor Diye Üzülüyorum?” başlığıyla yeniden yayınladı.

‘TÜRKLER CAMİLERDE ARTIK GÖRÜNMÜYOR’​

Ünlü’nün Suriyelilerin dönüşleriyle ilgili yaptığı ve sosyal medyada gündem olan konuşması ise şu şekilde:
“Biraz Suriyeliler geldikten sonra Fatih’teki cemaat oranı arttı. Şimdi Suriyeliler de gidiyor. Ben de üzülüyorum, cemaat eksilecek. Türkler camiye gelmiyor ki! Türklere cennet lazım değil! Canlarını mallarını cehenneme satmışlar. ‘Nereden biliyorsun?’ Namaz ve cemaate bakıyorum”

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ​

Cübbeli Ahmet’in sözleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Birçok kişi, Ünlü’nün bu açıklamalarına farklı tepkiler verdi.

Sami Ertaga

Aktif Üye
Mantıksız laflar bence, özellikle cuma günleri camiler Suriye'lilerden önce de hep doluydu.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.