gittigidiyor

Turknet'e zam geldi....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Bir bir hepsine gelecek ceplerimize SMS ler gelmeye başladı bile.....

Donanım Haberin verdiği habere göre..
Türk Telekom’un 1 Haziran’da port ücretlerine yüzde 67 oranında zam yapmasının ardından Türk Telekom’a ve Türk Telekom internet altyapısını kullanan Millenicom, Netspeed, D-Smart gibi İSS’lere zam gelmişti. Şimdi de TurkNet’e zam geldi.

TurkNet internet fiyatları 169,90 TL'ye yükseldi​

TurkNet'in yerleşik operatör altyapısını kullanarak hizmet verdiği ADSL, VDSL ve fiber aboneliklere zam yapıldı. Tarife ücreti yüzde 21'lik artışla ayda 139,90 TL’den 169,90 TL’ye yükseldi.

TurkNet bugüne kadar senede bir kere zam yapıyordu ancak bu sene Mart ayındaki zamla birlikte ikinci kez zam gelmiş oldu. TurkNet’ten edindiğimiz bilgilere göre yüzde 67’lik port ücreti zammı nedeniyle artış yapıldığı belirtildi. Port ücretindeki artışın maliyete etkisi kadar zam yapıldı.

TurkNet Gigafiber internete zam yok​

TurkNet, 1000 Mbps hıza ulaşan Gigafiber internet hizmetini kendi altyapısı üzerinden sunuyor. Port ücretindeki artış, kendi altyapısını etkilemediği için Gigafiber aboneleri zamdan etkilenmeyecek ve 139,90 TL'ye kullanmaya devam edebilecek.

Aslında Port zammı altında dolaylı yoldan tüketiciye zam yapmanın basit yolunu buldular artık,hem taahhüt alıyorsun 2023 e kadar,hem de zam yapıyorsun.Bunlar Taahhütün sözlük anlamını da bilmiyorlar...Hadi bakalım yakında kablo zammını da görürüz,ya da saha dolabı yenileme zamları da gelebilir her an herşeye hazır olun...BTK nın hiç sesi çıkmıyor....
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,148
Tepkime puanı
490
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Taahhüt zaten hep müşterinin aleyhine onları bağlamıyor. Port ücreti ya da her neye zam gelse bile taahhüt sonuna kadar fiyat sabit kalmalı.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,148
Tepkime puanı
490
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Yıllık 3 taksitte ödeyemek isteyenler 139.90 TL'den devam edebilecek.

Degerli TurkNet?li, haziran ayinda port ücretlerine yapilan %67 oranindaki artis sebebiyle fiyatlarimiz degisiyor. 1 Agustos itibariyla hizmetinizin yeni fiyati 169,90 TL olacak. Ancak sizin özgür internete en rahat sekilde sahip olmaniz icin her kosulda destek olacak cözümleri düsünüyoruz. Bu sebeple 139,90 TL olan fiyatiniz hic degismeden 10 aylik toplam faturanizi 3 taksitle ödeme firsati sunuyoruz. Üstelik istediginiz zaman iptal etme özgürlügüyle!


Detaylar:

 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Kaçışlar hızlanınca arayışlara girdiler,güvenmiyorum hiçbirine yakında gecikme zammı filan da uygular bunlar,taahhütleri ne kadar oynaksa sözleri de oynak .....
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,148
Tepkime puanı
490
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Portların maliyeti mi arttı ki o kadar büyük bir zam yapılmış?
Bazı kuzey ülkelerinde internet erişimi temel ihtiyaç sayıldığından ücretsizmiş diye duymuştum.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Bizde o olamaz otomobili bile lüks sayan bir devlet kafası olduğu sürece ne İnternet ne de başka sosyal ihtiyaçlar asla ücretsiz olmaz olamaz....
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst