gittigidiyor

Tweter hakkında son gelişen haberler

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Tweet'ler Direkt Mesaj İle Gönderilebilecek

Beşyüz milyona yakın kullanıcısı bulunan dünyanın en büyük sosyal mecralarından olan Twitter blogunda, yeni güncellemeleriyle ilgili bilgi paylaştı.

twitter-1.jpg
Twitter her geçen gün kendini yenileyerek kullanıcılarının daha kolay paylaşım yapabilmesi ve içerik oluşturabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu konuda önümüzdeki günlerde de pek çok yeniliği hayata geçirmeye hazırlanıyor.Twitter'in blog sayfasında yapacağı yenilikler hakkında yapılan açıklamaya göre kullanıcıların günlük olarak takip edemediği zamanlarda da neleri kaçırdığını bir kaç dakika içerisinde kullanıcının ilgili konularını göz önüne getirmek için çalışma yaptıkları bildirildi.Buna ek olarak "Direkt Mesaj" bölümünde de yenilikler olacağını bildiren Twittergeliştiricileri, önümüzdeki hafta içerisinde yazılan twittleri orjinal hali ile diğer kullanıcılara direkt mesaj yolu ile paylaşıma açılacağını hakkında bilgiler verildi.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Twitter'da Önemli Yenilik!

Twitter, milyonlarca kullanıcısına daha iyi hizmet verebilmek için önemli yenilikler getiriyor. İşte, çok yakında Twitter'a gelecek olan önemli yenilikler.

1-1417082384.jpg
2006 yılında kurulan mikroblog sitesi Twitter, milyonlarca kullanıcısına daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Twitter'ın mobil uygulamalarına çok yakında gelecek yeni bir güncellemeyle birlikte, artık cihazlardaki diğer uygulamalar da takip edilecek.
2.jpg

Önümüzdeki haftalarda gelmesi beklenen güncelleme sonrası, izin veren kullanıcıların, kişisel verilerine erişilmeden, cihazlarında yüklü olan uygulamalar takip edilecek. Peki, bu takip neden yapılacak?

Twitter, güncellemeyle gelecek bu yeniliğin, kullanıcılara daha iyi ve daha kişiselleştirilmiş bir kullanım sunmak için yapılacağını belirtiyor.
Ayrıca kişisel verilerin korunacağını da aktaran Twitter, sadece izin veren kullanıcıların, cihazlarında yüklü olan uygulamaların takip edileceğini ve uygulamaların içerisindeki kişisel verileri takip etmeyeceklerini belirtiyor.
3.jpg

Gelecek güncelleme sonrası Twitter, kullanıcılarına daha kişiselleştirilmiş, kimi takip etmeli ve sponsorlu içerikleri sunacak.

Çok yakında gelecek güncellemeyle birlikte, küçük hata düzeltmeleri ve çeşitli performans iyileştirmeleri de yapılacak.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Twitter Analytics Özelliği iOS'e Geldi!

Twitter'ın bir süre önce test etmeye başladığı Analytics özelliği, Twitter uygulamasının iOS sürümüne eklendi. Twitter'ın yeni özelliğiyle ilgili detaylar için haberimize göz atabilirsiniz.

twitter-analytics-sdn-1419355986.jpg
Twitter'ın bir süre önce kullanıcılarının yaptıkları paylaşımlarda ne kadar etkili olduklarını gösteren yeni bir uygulamayı test etmeye başlamıştı. Buözellik nihayet test aşamasını geçti vekullanıma sunuldu.
Analytics servisinin tweetlere entegre edilmiş hali olan bu yeni özellik, Twitter uygulamasının iOS sürümüne son güncelleme ile eklenmiş durumda. Bu özelliği, tweetlerinizden birisine tıkladığınız zaman alt tarafında konumlandırılan “ViewAnalyticsDetails”(Analiz Detaylarını Görüntüle) bağlantısı ile kullanılabileceksiniz.
Bu bağlantıya tıkladığınız zaman tweetinizin görüntülenme oranları,tıklanma oranları, tweetteki bağlantıya kaç kişinin tıkladığı hatta genişletilmiş şekilde görüntülemek için kaç kişinin tweete tıkladığı gibi istatistikleri görebiliyorsunuz.
twitter-analytics.png
Geçtiğimiz aylarda benzer bir hizmet sunan "analytics.twitter.com" adlı siteyi kullanıma sunan Twitter, yeni güncelleme ile bu özelliğiakıllı telefonlara getirmiş oldu. Bu uygulama ilk aşamada sadece İngilizce, Fransızca, Japonca ve İspanyolca dillerinde paylaşımlarda bulunan kişilerin kullanımına sunmuştu.
Yeni güncelleme ile akıllı telefonlara getirilen bu özellikten henüz sadeceiOS kullanıcıları istifade edebilecek olsa da bu özellik elbette diğerplatformlarda da kullanıma sunulacaktır. Ancak henüz ABD merkezli şirket tarafında bu konuyla ilgili bir açıklama yapılmış değil.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
twitter-a-erisim-engeli-4-saat-sonra-kaldirildi-705x290.jpg
Bugün saat 11:00 gibi erişime engellenen Twitter, biraz önce tekrar erişime açıldı.
Bugün sabah 11:00 sularında erişime engellenenTwitter, biraz önce tekrar erişime açıldı. AA’nın haberine göre Şanlıurfa 2. Sulh Ceza Hakimliği’nin “Suruç ilçesindeki terör saldırısıyla ilgili yasa dışı kitlesel eylem çağrılarına ilişkin paylaşımların çıkarılmasına yönelik mahkeme kararını uygulamadığı” gerekçesiyle uyguladığı erişim engellemesini kaldırdı.

Daha önce duyurduğumuz gibi TİB, herhangi bir mahkeme kararına gerek kalmadan 4 saat içerisinde bir web adresine erişimi engelleyebilecekti. Bu sefer mahkeme kararıyla uygulanan erişim engellenmesi, yaklaşık 4 saat içerisinde kaldırıldı. Muhtemelen Twitter’dan kaldırılması istenen içeriklerin tamamen kaldırılmasının ardından yasak ortadan kalktı.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Twitter'dan güzel bir yenilik

Twitter artık kullanıcılarına GIF butonu getireceğini duyurdu.

twitter-dan-guzel-bir-yenilik.jpg
Dünyanın en büyük mikroblog sitesi olan Twitter yeniden bir yenilik için kolları sıvadı. Bu yenilik GIF butonu oldu. Çoğumuz GIF'in ne olduğunu biliyoruzdur fakat aramızda bilmeyenlerin de olacağını var sayarak alt tarafa GIF'in ne olduğunu açıklayacağım. Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddialara göre, mikro blog devi, platformdaki GIF kullanımını yaygınlaştırmak için mobil uygulamasında GIF butonuna yer verecek.
Peki ya GIF nedir ?
Graphics Interchange Format'in kısaltması olan GIF, Grafik Değiştirme Biçimi anlamına geliyor. Kayıpsız sıkıştırma yönteminin kullanıldığı GIF, JPEG ile birlikte bilgisayar dünyasında kullanılan en yaygın resim saklama biçimlerinden biridir.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Twitter değişiyor

Twitter aldığı karar ile zaman tüneli algoritmasını değitirildiğini duyurdu.

twitter-degisiyor.jpg
Geçtiğimiz hafta sonu en çok söz edilen olaylardan birisi Twitter'ın algoritmasını değitireceği ve bu konuda Facebook'a benzetileceği söyleniyordu. Bu iddiayı Twitter cephesinden cevap veren SEO Jack Dorsey oldu. Dorsey bu konuda tamamen yalan haber olduğunu söyledi. Yani böyle bir değişiklik olmayacak.
SEO değişimlerin böyle olmayacağını söyledi fakat değişim olmayacağını söyledi. Resmi blogu zerinden, takip ettiğiniz kişilerin attığı 'önemli' tweet'leri asla kaçırmamanızı sağlayacak yeni özelliğini devreye soktuğunu duyurdu.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Android Telefonlar için Twitter Yazılımı
Twitter, on milyonlarca kullanıcıya sahip olan ve en popüler sosyal mecralarından biridir. Android programı olarak karşımıza gelen Twitter, nerede olursanız olun Android işletim sistemine sahip mobil cihazınızla hesabınıza giriş yapmanızı sağlar.

Twitter uygulaması ile birlikte Twitter hesabınıza giriş yaptıktan sonra takip ettiğiniz kişiler aracılığıyla girilen iletileri görüntüleyebilir, onlara çözüm yazabilir ve Twitter iletisi girebilirsiniz. Dileyen kullanıcılar Twitter üzerinden takipçilerine özel mesaj gönderebilirler.
Twitter'ın yeni bir özelliklerinden biri olan görsel kurma işlemini mobil yazılımı üstünden bile kullanabilirsiniz. Twitter iletilerinden sizden bahsedenler bulunması durumunda mobil telefonun bildirim ekranına bilgi düşüyor.




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 21,6 Mb
Twitter.apk
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Facebook, Twitter ve YouTube Neden Açılmıyor? İşte Sebebi[/h][h=2]Facebook ve Twitter açılmıyor denecek kadar yavaşladı. Bunun sebebi ise Taksim'de meydana gelen patlamanın olduğunu düşünüyoruz.[/h]
facebook-twitter-ve-youtube-neden-acilmiyor-iste-sebebi.jpg
İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen 4 kişinin ölümü 20 kmişinin de yaralandığı canlı bombalı saldırı sonrası Twitter ve Facebook yavaşladı. Twitter ve Facebook'taki bu yavaşlamanın saldırı nedeniyle olduğu belirtiliyor.
İstanbul Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'nde canlı bomba, kalabalığın içerisinde kendisini patlattı. Patlamada canlı bombayla birlikte 4 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı.
Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi'nden bugün sat 11.00 sıralarında bir patlama meydana geldi. Balo Sokak'ta Demirören Alışveriş Merkezi yakınında meydana gelen patlama büyük paniğe yol açtı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis, caddede geniş güvenlik önlemi alırken, aralarında canlı bombanın da olduğu 4 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 20 kişi de yaralandı.
İSTİKLAL HER İKİ YÖNDE YAYA TRAFİĞİNE VE YAYALARA KAPATILDI
Galatasaray Meydanı'ndan ve Taksim Meydanı'ndan caddeye girişler kapatıldı. Patlamanın meydana geldiği alanı güvenlik çemberi içine aldı. Taksim'e resmi araçlar, polis, itfaiye ve ambulans dışında araç girişine izin verilmedi.

Yaralılar, ambulanslar, Şişli Eftal Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
İstiklal Caddesi üzerinde helikopter uçuyor.

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Twitter Satışı İptal Oldu! Şimdi Ne Olacak?[/h][h=2]Twitter için çok fazla talep olmasına karşın yaşanan son olaylar sonrasında tüm tekliflerin geri çekilmesi Twitter'ın satışını zorlaştırdı ve mevcut şartlarda Twitter'ın satılamayacağını gösterdi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
twitter-satisi-iptal-oldu-simdi-ne-olacak.gif
Twitter satışı için uzun zamandan beri görüşmeler sürdürülürken Twitter yönetimi tarafından mevcut şartlarda sistemi satılamayacağı konusunda fikir birliğine varıldı. Bu konuda anlaşmanın sağlanamaması Twitter'ın yoluna aynı şekilde devam etmesine neden olurken konu ile ilgili elde edilen son bilgilerde satış işlemlerinin gerçekleşmemesi nedeniyle bundan sonraki süreç içerisinde Twitter'ın geliştirilmesi adına çalışmaların yapılacağı ve bu bakımdan yeni plan ve programların gerçekleştirileceği ifade edildi.
Canlı Yayın Servisleri Geliştirilecek
Bu doğrultuda gelen son bilgilere göre en çok ön plana çıkan özellik ise canlı yayınlar olacak. Canlı yayın servisini geliştirerek kullanıcıların daha çok ilgisini çekmeye çalışacak olan Twitter, bu konuda spor, siyaset ve eğlence gibi farklı kategorilerde dünya genelinde izlenebilecek canlı yayınları Twitter üzerinden yayınlanmaya başlayacak.
Yapılacak anlaşmalar ile birlik maç yayınları ya da seçim sonuçları gibi farklı önemli olayları ele alacak olan Twitter, bu konuda önemli bir gelişme sağlayabilecek ve kuşkusuz kullanıcıların ilgisi de Twitter'a çekilebilecek. Yayınlanan son maçta 2.3 milyon kullanıcının Twitter üzerinden canlı yayını takip ettiği belirtilirken düzenli olarak yapılacak canlı yayınlar ile birlikte bu kullanım ve katılım oranlarının daha da artırılması bekleniyor. Bu bakımdan Twitter için şu anda krizden çıkılmasının en önemli formülü canlı yayın olabilir.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst