gittigidiyor

Ubisoft, For Honor hakkındaki düşük oyuncu sayısı haberlerini yalanladı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Ubisoft, For Honor hakkındaki düşük oyuncu sayısı haberlerini yalanladı

Görünen köy, kılavuz istemez ama neyse…


Yakın zamanda gerçekleşmiş olan bir canlı yayında, Ubisoft adına konuşan yetkili bir isim, For Honor‘ın başarısı konusundaki haberler konusunda açıklamada bulundu. Bahsi geçen haberler, For Honor‘ın oyuncuların yeterince ilgisini çekememesi sonucunda az oyuncu sayısına sahip olması konusunu barındırıyordu. Haberlere göre oyunda yeterince oyuncu bulunmuyordu, fakat geliştirici şirket, hiç de bu haberler ile hemfikir görünmüyor.

Orijinal boyotunu görüntülemek için buraya tıklayın 1572x884px.
For-Honor-Ubisoft.jpg

Canlı yayın esnasında, geliştirici şirketi temsil eden kişi, oyun için bir yamanın yolda olduğundan ve bu yamanın çok yakında çıkacağı konusuna değindi. Yolda olan yamanın, oyunun sunucularla olan sorununa çözüm getirdiğinden de bahsetti. Ubisoft‘un adına konuşan kişi, “Yama gün içerisinde çıkacak, herkese ulaşması birkaç saat sürer.” dedi yama konusunda. Ardından ise, “For Honor‘da bir sürü oyuncumuz var, ister inanın, ister inanmayın, yalan haber bunlar, oyunda bir sürü oyuncu var.” diyerek haberleri yalanladı.
Açıklamanın üzerinden birkaç gün geçmiş olduğuna göre, yamanın çoktan herkese ulaşmış olması gerekmekte. Bahsini ettiğimiz yetersiz oyuncu haberleri, sadece Steam kullanıcılarını hesaba katıyor ve bu hesap 3. parti siteler tarafından gerçekleştiriliyor. UPlay ve konsol kullanan oyuncular, oyuncu sayısını gösteren veriler arasında yer almıyor. Yani, Ubisoft tarafından yapılan açıklamaların doğru olma olasılığı fazlasıyla yüksek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst