gittigidiyor

Üç Yanlış Bir Doğruyu Götürür mü..?

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Doğru değil bu yaptığın” , “doğru zaman değil” , “doğru bir karar olmayabilir verdiğin” , “doğru yerde değilsin belki bundan aslında”, … Böyle bir sürü cümleler arasında sıkışmış insanlar vardır. Olmayın onlardan!
‘Doğru’ dediğin şey neye benzer, nasıldır kimyası, matematiği? Var mıdır huyu suyu, ne kadarı yeterlidir? Fazlası zarar mıdır, dokunur mu bünyeye, yoksa her gün yemeklerden sonra birer tane almak mı gerekir? Nereye göre, kime, neye göre belirlenir?
Denemekten korkanların cümlesi değil midir biraz? Sahiden üç yanlış bir doğruyu götürür mü dersiniz? Yanlışsız doğruya ulaşılabilir mi aslında?!
Bir sınav değil bu, bir kazanan bir kaybeden olmaz hep. Hayat bu kadar da formüle edilemez, edilmemeli belki de… En önemlisi sevdiğiniz, size göre mutlu olduğunuzu yaşamak, belki bazen yanlışlar yaparak da olsa kendi hikayenizi yaratmak. ‘Yaratmak’ ... Evet! Tekrara düşmeden, başkaları ne der diye düşünerek ıskalamadan, içinizdeki gücü keşfetmek, belki bu yolda kendi yanlışınızı yaşamak, sizi bir sonraki adımda bekleyen güzel şeylere ulaştıracak bir aracı, bir yol olamaz mı? Aslında ortada yanlış falan da yok… Bu ‘sen’sin, yaşadıkların da senin hayatın… Nasıl senin çocukluğun, aşkını, öfkeni, kırgınlığını yaşayışın ya da sevdiğin renkler, gitmek istediğin yerler, mutlu olduğun ‘en’ler bir diğerininkine benzemezse bu da öyle bir şey işte! Seni sen yapan da bu!
Hep bir yarış, hep bir koşturmaca sanki bir güç savaşı, bu da acımasız zalim dünya! Yapma! Bunlara inanma! Keyfine bak biraz, yaz, çiz, karala hatta olmadı mı? Bir daha sil gerekirse baştan yaz… Yeter ki boş bırakma. Dediğim gibi bu senin hikayen… Amacın, hayallerin, mutlulukların, paylaşımların olsun. Yaşa doyasıya…
 

bluviaggiatore

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
75
Tepkime puanı
2
Puanları
0
Konum
CAlifornia
Üniversite zamanında çok tartışmıştık bunu benim fikrim şöyle ,

Doğrular sınırsızdır.Aslında verilen her karar doğrudur .Yani tek bir doğru yok aslında . Diğer olaylar ile etkileşmesi sonucu o an doğru olarak kabul ettiğin bir anda yanlışa dönüşebiliyor .
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Evet bu konuda ben de az kafa patlatmamıştım hani...Ayrıca yorum için teşekkürler...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst