gittigidiyor

Ücretsiz PC Temizleme ve Hızlandırma Programı – JetClean İndir Download

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
JetClean programı tek tıklama ile bilgisayarı temizler ve yeni bir PC hissi verir. Bilgisayarı hızlandırmak ve temizlemek oldukça kolaydır. JetClean ile önemsiz sistem dosyalarını kaldırabilir ve bilgisayarınızın performansını artırabilirsiniz.





JetClean İle Bilgisayar Jet Gibi Olsun

Bilgisayarınızı temizlemek ve bilgisayarı hızlandırmak için ücretsiz bir program arıyorsanız JetClean programını indirin. İsminden de anlaşılacağı üzere çok hızlı bir şekilde bilgisayarınızı temizler ve bilgisayarın performansını artırarak hızlandırır.



Tek tıklamayla temizleme: Bilgisayarınızın performansını artırmak için önemsiz dosyaları ve gereksiz kayıt defteri girdilerini tek tıklamayla temizler.
Kullanımı kolay ve güvenilir: Bilgisayarınızda çok az yer kaplar, ancak mükemmel bir bilgisayar temizliği yapar. İnce ayar işlevselliğini güvenilir bir şekilde sunar.
Hızlı ve güçlü temizleme: Geri Dönüşüm Kutusu, Son Belgeler, Geçici dosyalar, Günlük dosyalar, Pano, DNS Önbellek, Hata Raporlama, Bellek Dökümleri, Atlama Listeleri’nde bulunan önemsiz dosyaları hızlı bir şekilde bulur ve siler.
Bilgisayar performansını artırır: İşiniz veya oyununuz için daha iyi bir bilgisayar performansı sunar.
Daha istikrarlı Windows: Kullanılmayan ve eski kayıt defteri girdilerini güvenle çıkararak sistem hatalarını ve kilitlenmeleri azaltır.
Hızlı Pc başlatma ve program başlatma: Windows ile birlikte başlatılan uygulamaları yeniden düzenleyerek PC başlangıç işlemini hızlandırmaya yardımcı olur. Sisteminizi yavaşlatabilecek programlar kapatır.
Program kaldırma: Program kaldırma penceresi sayesinde kullanmadığınız programları kolayca kaldırır.

JetClean-.jpg

JetClean Program Detayları

Lisans:Ücretsiz
Boyut:3,6 MB
Dil:İngilizce
Versiyon:1.5.0
İşletim SistemiWindows 10 / 8 / 7 / Vista / XP



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst