gittigidiyor

Ücretsiz VPN'li Opera artık herkese açık!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Ücretsiz VPN'li Opera artık herkese açık!

Opera, ücretsiz VPN işlevini içeren masaüstü web tarayıcısını indirmeye sundu!


2016092017173913272.jpg



Opera'nın en son kararlı sürümü, yeni işlevlerinin yanında firmanın övünerek sunduğu ücretsiz VPN hizmetiyle geldi.
Opera, bu senenin başlarında yaptığı açıklamayla kullanıcılarına ücretsiz VPN hizmeti sunacağını söylemiş ve bu açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Firma bu sırada VPN hizmetini tarayıcısının beta sürümünde sunmaya başlamıştı. Geçen ay yeni bir adım atan Opera, VPN işlevini Android'e taşıdı.
Şimdi ise Opera'nın en son sürümü Opera 40 ile herkese ücretsiz VPN hizmeti sunulmaya başlandı. Kullanımı kolay VPN işlevi, ABD, Kanada, Singapur, Almanya, Fransa ve daha fazlasındaki sunucular yoluyla internete bağlanmanıza, böylece izinizi gizlemenize olanak tanıyor. Opera'nın VPN işlevini etkinleştirmek içinPrivacy and Security bölümüne gidip, VPN'i açmanız gerekiyor. Bunun ardından araç çubuğuna işleve hızla ulaşmanızı sağlayacak bir düğme yerleştiriliyor.

Opera 40'ın VPN işlevi hakkında daha fazla bilgi ve indirme bağlantıları için buraya tıklayabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst