gittigidiyor

Ücretsiz yazılım geliştirme uygulamaları! (Video)

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
[h=1]Ücretsiz yazılım geliştirme uygulamaları! (Video)[/h]
[FONT=&quot]10 saat önce eklendi[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
  • 2,182KEZ OKUNDU
    [*=right]1

[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Son zamanlarda sizlerden gelen istekler sonrası ücretsiz yazılım geliştirme uygulamaları ile karşınızdayız. Özellikle yazılıma yeni başlayan veya başlayacak kişilere hitap ettiğimiz bu videoda fazlasıyla detayımız bulunuyor. Mobil uygulama, oyun ve daha fazla işlemi ortaya çıkarmanızı sağlayan bu programlar kullanıcısına neler sunuyor? İşte merak edilen tüm detaylar!
5000 TL’yi kime verelim? iPhone SE vs Galaxy Note 10 Lite[FONT=&quot]iPhone SE ve Galaxy Note 10 Lite karşılaştırma videosu ile kafanızdaki soru işaretleri kaybolacak! 5000 TL kime gitsin?
[/FONT]

[h=2]Ücretsiz yazılım geliştirme uygulamaları[/h]Artık yazılım dünyasıyla alakalı daha fazla içeriği sizlerle buluşturmaya başladık. Yazılım geliştirmek isteyen ancak yazılım işleminde hangi uygulamaları kullanacağını bilmeyenler bu video tam da size göre. Ücretsiz olması ve özellikleriyle dikkat çeken bu uygulamalar tam olarak kullanıcıların isteklerini karşılayabiliyor. Sözü daha fazla uzatmadan sizi video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler!



[h=2]Programlama dünyasının olmazsa olmazları![/h]Yazılım geliştiriciler için birçok ücretsiz tümleşik geliştirme ortamı bulunuyor. Bunlara İngilizce adıyla da IDE diyoruz. Integrated Development Environment açılımıyla da sıkça karşımıza çıkan kavram aslında bilgisayar programcılarının hızlı ve rahat bir şekilde yazılım geliştirebilmesini amaçlayan, geliştirme sürecini organize edebilen birçok araç ile birlikte geliştirme sürecinin verimli kullanılmasına katkıda bulunan araçların tamamını içerisinde barındıran bir yazılım türüdür diyebiliriz.
Birçok farklı programlama dili olduğu gibi, bu programlama dilleri üzerinde çalışmamızı sağlayan da birçok farklı IDE bulunuyor. Android işletim sistemleri için mobil uygulama geliştirmek isteyenlerin kullanabileceği Android Studio bulunurken, iOS uygulama geliştiricileri için de Apple‘ın kendi geliştirdiği Xcode isimli tümleşik geliştirme ortamı bizleri karşılıyor. Farklı programlama dilleri de birçok farklı geliştirme ortamı ve editörle karşımıza çıkıyor. Ücretsiz yazılım geliştirme ortamları ile ilgili tüm detaylar videomuzda.
Yazılım tarafında merak ettiğiniz diğer uygulamaları da bu video içerisinde bulabilirsiniz. Siz bu ücretsiz yazılım geliştirme uygulamaları ile neler yapabiliyorsunuz? Bu programlardan hangisini tercih ediyorsunuz?
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst