gittigidiyor

UEFA’dan flaş karar! Yasak kalktı

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
5,974
Tepkime puanı
979
Puanları
113
Konum
GB
Web sitesi
meettomy.site
UEFA, deplasman taraftarlarına yönelik yasağın kaldırıldığını duyurdu.


shutterstock_717281428_16_9_1630953265-880x495.jpg



UEFA, corona virüsü tedbirleri kapsamında alınan deplasman takımı taraftarlarının maçlara alınmaması şeklindeki yasağı kaldırdı. Böylece deplasman takımı taraftarları, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde maçlara girebilecekler.

Deplasman taraftarlarının maçlara girebilmesi ile ilgili UEFA, son kararın maçların oynanacağı ülkelerin yetkilileri tarafından alınacağını da belirtti.

Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Galatasaray ve Fenerbahçe temsil ediyor.

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde oynanan ön eleme maçlarında UEFA tarafından alınan deplasman taraftarı yasağı nedeniyle, sadece ev sahibi ekip taraftarları maçları izleyebilmişti.

UEFA’dan deplasman taraftarlarına yönelik yasağın kaldırılması ile ilgili şu açıklama yapıldı:

“UEFA İcra Komitesi, UEFA müsabaka maçları düzenlenirken uygulanacak sıhhi ve hijyenle ilgili prosedürlerin yanı sıra operasyonel protokollerin çerçevesini belirleyen UEFA Oyuna Dönüş Protokolü’nün beşinci baskısında yapılan önemli değişiklikleri onayladı. Tıbbi ilkelerle ilgili olarak, değişiklikler, Avrupa çapında devam eden aşı kampanyalarının ve birçok ülkenin aşılanmış ve iyileşmiş bireylerin daha fazla test yapmadan sınırlar arasında serbestçe hareket etmelerine ve halka açık etkinliklere katılmalarına izin verme kararının bir sonucudur. Operasyonel ilkelerle ilgili olarak, şu anda başarıyla oynanan 2.000’den fazla UEFA müsabakasında edinilen deneyimlerin ardından onaylanan değişiklikler önerilmiştir.”

sozcu.com.tr
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst