gittigidiyor

Uefa'yı zorlayacak hamle !

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
UEFA'nın verdiği CAS'ın da onayladığı kararların hukuksuz olduğunu düşünen Fenerbahçe'den yeni bir hamle geldi.

Fenerbahçe yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebilmek adına her türlü kozu oynamaya kararlı. Sarı-lacivertli yönetim UEFA'nın verdiği ve CAS'ın da onadığı cezalar için İsviçre Federal Mahkemesi'ne yürütmeyi durdurması için 26 Mayıs'ta başvuruda bulunmuştu. Fenerbahçe'nin yeni hamlesi ise Avrupa Parlementosu'na başvurmak olacak. Kulübün hukukçuları ile yapılan görüşmelerden sonra UEFA'yı baskı atına almak için bu yönde bir karar alındı. Bu arada 2022 Dünya Kupası'nı Katar'ın aldığı oylamada Platini'nin de rüşvet aldığı iddia ediliyor. Bu nedenle zor günler yaşayan UEFA Başkanı, İngiliz basınında çıkan haberlerin iftira olduğunu söyledi.

UEFA'yı zorlayacak hamle !
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst