gittigidiyor

UltraDefrag 7.0.0 Beta 1 Portable 32&64Bit Güçlü Disk Birleştirme

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
n57fk.png














UltraDefrag 7.0.0 Beta 1 Portable 32&64Bit Güçlü Disk Birleştirme



n8zzm.png



UltraDefrag, Windows için güçlü disk birleştirme aracıdır. İlk açık kaynak Birleştiricisi sistem kilitli dosyaları birleştirme ve tam desteği ile öyle. Kayıt defteri kovanlarını dahil ve disk belleği dosyası, Windows önyükleme işlemi sırasında UltraDefrag tarafından işlenebilir aslında tüm dosyalar.

Önyükleme zaman birleştirme: Bu özellik, sistem dosyalarını birleştirme yeteneği sağlar. Windows çalıştıran tam sayfa dosyası, kayıt defteri kovanlarını, hiberfil.sys dosyasını ve birçok diğer dosyalar da dahil olmak üzere sistem veya diğer uygulamalar tarafından kilitli.
Hızlı Disk optimizasyonu: Doktoru, tüm verileri yeniden düzenler ve sürücü sonuna yerleştirir. Birçok durumda biz bulduk, sistemin daha kararlı ve veri sürücü başlangıcına yerleştirilen çok daha iyi yük altında gerçekleştirir.
Tek dosya ve klasör birleştirme: UltraDefrag yüklendikten sonra herhangi bir dosya veya klasörü ve deframent seçme olanağını var bunun. Bu seçenek çoğunlukla yakın bir uygulama veya oyun yüklediyseniz ve bunu hemen maksimum performans için birleştirilmiş olması yararlıdır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst