gittigidiyor

UltraISO ile ISO dosyalarını düzenleyin!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
UltraISO ile ISO dosyalarını düzenleyin!

ISO dosyalarını açmakla kalmayın, bu araçla onları istediğiniz gibi düzenleyin!


2016011115464583172.jpg



Sabit disklerinin boyutlarının büyümesiyle CD ve DVD imaj dosyaları sıkça kullanılır hale geldi. İmaj dosyaları genellikle ISO dosyaları olarak adlandırılıyorlar. Bu dosyalar, CD veya DVD'deki tüm verileri içerdiklerinden onları kolayca tekrar yazabiliyorsunuz.
UltraISO, ISO dosyaları oluşturmanıza, düzenlemenize ve dönüştürmenize izin veren bir araç. UltraISO ile ISO dosyalarını direkt olarak düzenleyebilir, içerisindeki klasörlere ve dosyalara erişip düzenleyebilirsiniz. Ön-yükleme (bootable) yapabilen bir ISO dosyasını düzenlemeniz halinde, dosyanız bu yeteneğini kaybetmeyecek. UltraISO ile CD ve DVD'leri kopyalayıp, çoğaltmanız da mümkün.
Sürükle bırak yöntemiyle kullanılabilen basit bir arayüze sahip UltraISO, Windows 10'dan 98'e neredeyse tüm Windows'larda çalışıyor. ISO'nun yanında desteklenen formatlar arasında ISO, .BIN, .IMG, .CIF, .NRG, .MDS, .CCD, .BWI, .ISZ, .DMG, .DAA, .UIF, .HFS var.

İndirin: UltraISO
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst