gittigidiyor

UMİ Zero 2

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Çin’li akıllı telefon üreticileri son yıllarda sektörde hatırı sayılır bir paya sahip oluyorlar. Bu firmaların arasında da UMi bulunmakta. UMi firması aslına bakarsanız pek bilinen bir marka değil. Ancak firma ismini duyurmak için iddialı telefonlar geliştiriyor. Son olarak firma iPhone 6-Galaxy S6-LG G4 karışımı UMİ Zero 2 isimli telefonunutanıtmıştı. Şimdilerde ise sadece 90 Dolar’dan satışa sunacağı Rome model adına sahip olan yeni akıllı telefonu şimdiden yok satacağa benziyor. Gelen bilgilere göre UMi ROME, 5.5-inç 720 x 1280 piksel çözünürlükte AMOLED ekran, 64-bit, sekiz çekirdek MediaTek MT6753 yonga seti, ARM Mali T-720 GPU, 3 GB RAM, 16 GB dahili depolama alanı, 13-MP Sony IMX164 arka kamera, 2-MP ön kamera,Android 5.1 Lollipop ve 2,500 mAh pil gibi özellikleri bünyesinde barındıracak. Özellikleri ve fiyatı ile çok iddialı olan UMi Rome, şu an için sadece Çin’de satışa sunulacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst