gittigidiyor

Ümraniye tarlası

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2780122.jpg

Önce Jermaine Jones’un sakatlığı, ardından Almeida’da ortaya çıkan osteitis pubis kabusu... Beşiktaş’ta sakatlıklar üst üste gelen 2 galibiyete karşın ‘kara bulutları’ ortaya çıkarırken; oyuncular, Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in kapısını çaldı. HaberTürk Gazetesi'nin haberine göre yönetim ve teknik ekip, sakatlıkların gerekçesini araştırırken, oyuncular zemini suçladı. Özen’le yapılan görüşmede Nevzat Demir Tesisleri’ndeki zeminden şikayetçi olan oyuncular şu noktaların altını çizdi:

1- TOP BİLE SÜRÜLMÜYOR
Zeminin, dışardan bakıldığında düz göründüğünü belirten futbolcular, sıkıntılarını “Oysa saha içinde girinti-çıkıntılarmevcut. Neredeyse engebeli bir tarla gibi. Yerden pas veremiyoruz. Hatta top bile sürülmüyor” diye dile getirdi.

2- SAKATLIKLARIN NEDENİ
Antrenman sahasının bu durumuyla ilgili en çarpıcı iddia, sakatlıkların kaynağı olduğu yönündeydi. Çok sert olan zeminin kendilerini zorladığını belirten Beşiktaşlı oyuncular, “Antrenmanlar sonrası adalelerimizde çok ağrı oluyor. Adale sakatlıkların çoğu buradan kaynaklanıyor olabilir” ifadelerini kullandı.

SEZON SONU DEĞİŞECEK
Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, futbolcuların zeminle ilgili şikayetlerini yönetime aktardı. Zeminin şu an için geçici çözümlerle yumuşatılmaya çalışılacağı; sezon sonunda ise direnajın tamamıyla değişeceği öğrenildi.
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst